2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری خوب شدی عزیزم 

خب من خلق پایین هم داشتم، یجورافسردگی بود، یه دوره  طولانی دپاکین خوردم، وپروپرانول یکی دوسال میخوردم متاسفانه عوارضش هنوزهم باهامه افزایش وزن🥲ولی سردرد هام محو شدن قبلا حتی هر روز میرفتم مسکن مخدر میزدم دیگه پرستارها ازم بدشون میومد ، البته اومدن  پسرم بزرگترین دلیل حال خوبمه چون با وجودش دیگه به هیچی فکر نمیکنم 

خب من خلق پایین هم داشتم، یجورافسردگی بود، یه دوره  طولانی دپاکین خوردم، وپروپرانول یکی دوسال م ...

خداروشکر که خوب شدی پدر من از تیرماه اینجوری شده  شاید بالای ۷۰ تا دکتر رفته چند روزی هم بیمارستان بستری شده یه دکتر میگه عفونته یکی میگه تمور یکی میگه چیزی نیست یکی میگه سردرد خوشه ای هر روز ماساژ میده سرشو چند ماهه مسکن میخوره خسته شده موندیم چیکار کنیم الان میگه طب سوزنی خدا همه مریض ها رو شفا بده الهی

خلق پایین هم داره وگردن درد

خب اینا  علائم میگرن هستن باید پرهیز غذایی رعایت کنه و سردیجات و لبنیات و قهوه و چای نخوره، نگران نباش دوره ای هست با اومدن فصل  بهار بهتر میشه، کبدش چرب نیست؟ 

خب من خلق پایین هم داشتم، یجورافسردگی بود، یه دوره  طولانی دپاکین خوردم، وپروپرانول یکی دوسال م ...

این قرصا که دکتر برات تجویز کرده بود مال افراد دو قطبی نیست؟؟؟

دایی ام را بردم پیش دکتر محسن سلطانی صبی عضو هیئت علمی بیمارستان قائم مشهد جلسه اول ام ار ای نوشت و جلسه دوم قرص داد و کلا خوب شد. برای نوبت ایشان باید از طریق سایت علوم پزشکی مشهد وقت بگیرین. معمولا تاریخ 27 تا 28 هر ماه باز می شود اگر وقتش پر بود. مطب ندارد چون عضو هیئت علمی است نمی تواند مطب داشته باشد. سردرد خوشه ای و حملات پانیک بسیار دکتر خوبی است. قبلا مطب داشته است ولی الان ندارد.

خب من خلق پایین هم داشتم، یجورافسردگی بود، یه دوره طولانی دپاکین خوردم، وپروپرانول یکی دوسال میخورد ...

برای سردرد خوشه ای 

دایی ام را بردم پیش دکتر محسن سلطانی صبی عضو هیئت علمی بیمارستان قائم مشهد جلسه اول ام ار ای نوشت و جلسه دوم قرص داد و کلا خوب شد. برای نوبت ایشان باید از طریق سایت علوم پزشکی مشهد وقت بگیرین. معمولا تاریخ 27 تا 28 هر ماه باز می شود اگر وقتش پر بود. مطب ندارد چون عضو هیئت علمی است نمی تواند مطب داشته باشد. سردرد خوشه ای و حملات پانیک بسیار دکتر خوبی است. قبلا مطب داشته است ولی الان ندارد.