مهم نی شوهرت چی فک میکنه.. سعی کن شوهرت الویت زندگیت نباشه
قبلا واقعا اولویت بود الان ک حتی گوشیم چن روزه خاموش کردم وقتی بیرونه باهاش تماسی نداشته باشم تو واتساپ هم کلا بلاکش کردم کی میشه این دل من از ته دل قبول کنه شوهرم اولویتم نیس…هعیییی واقعا دوسش داشتم و صد خودمو براش گذاشته بودم بدرک لیاقتمو نداشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر شوهرم همراه خواهر شوهرام از بین برن فقط خوده شوهرم بمونه بسمه
انگارررر مارو به جا خون دادن بهشون
به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳ خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل.. https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70
یه بار بجای نفرین از خدا هدایت بخوایم براشون شاید با این دعا عوض شدن چون نفرین اگه حق نباشه البته از دید خودمون ن حساب وکتاب خدا فرق داره اصلا نفرین نمیگیره و برمیگرده خدا هدایت کنه همه ی مارو آمین
خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار