2821
2789

پدرم داشت صفراشو درآورد

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر به من گفت اگه عمل نکنی یا سنگا راه میگیره میره مجاری ادراری خطرناکه ...یا کلا صفرات میپوکه .مای ...

چه مدت داشتین؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
پدر شوهر من عمل کرد اما همچنان درد داره دل درد شدید داره همیشه

اون حتما از معدشه،و اینکه چیزایی که میخوره ضرر میکنه رو نباید بخوره

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
ب علاوه اون داروی خاصی ،رژیمی داده بود یا فقط با قرص خوب شدی؟

فقط با همین قرص . ولی برای شام رعایت می کردم تقریبا غذای سنگین نمی خوردم برای شام . ولی خب سنگ منم کوچیک بود . ۸ میل بود

اره اصلا به هیچ عنوان سنگ صفرا رفع نمیشه چون هیچ راهی نداره که بیرون بیاد ولی سنگ کلیه چون راه داره ...

دفع نمیشه

حل میشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اره اصلا به هیچ عنوان سنگ صفرا رفع نمیشه چون هیچ راهی نداره که بیرون بیاد ولی سنگ کلیه چون راه داره ...

عزیزم من سنگ داشتم حل شد . دفع نمیشه . سنگم کوچیک بود با ۶ ماه قرص خوردن حل شد. چرا فک می کنین دروغ میگم😐

فقط با همین قرص . ولی برای شام رعایت می کردم تقریبا غذای سنگین نمی خوردم برای شام . ولی خب سنگ منم ک ...

مال من ۴ میلن بزرگترینشون 

ولی خیییلی زیاد

چرا؟

راه حل درمان کیسه صفرا فقط عمله.من خودم داشتم حالا برا من سنگ نشده بود در حالت لجن بود،قرص داد خوردم هیچ اثری نکرد که اخر سر دکتر گف بردار

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مرض دروغ ک ندارم . اره بخدا . دو بار هم سونو دادم گفت حل شدن . قبلا هم تو تاپیک هام راجع به سنگ گفتم ...

توروخدا.یکم پیش تاپیک زدم همه گفتن فقط بایدعمل شی نمیدونی سنگ ازنوع کلسیمی بودیاکلسترولی؟