2821
2789

من دوسال سنگ داشتم و درد کشیدن دردای وحشتناک در حد درد زایمان .فکر میکردم معدمه .از درد بیهوش میشدم میبردنم بیمارستان دکترم فک میکرد معده درد شربت معده بهم میداد.دکتر اخری سونو نوشت فهمیدیم سنگ کیسه صفرا هست .عمل کردم رااااحت شدم

عشق جانم 💫امام زمانم💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهر منم داشت هیچ علایمی هم نداشت همینطوری رفت چکاپ دیدیم صفراش پره کلا صفراشو تخلیه کردن

مگه صفرا رو تخلیه میکنن؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
چرا مثلا نگهش داشتی اونم اینهمه سال؟؟خبر داری که چقدررر خطرناکه!!برو عمل کن خیلی عمل ساده و راحتیه

پدر شوهر من عمل کرد اما همچنان درد داره دل درد شدید داره همیشه

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
چرا عمل نمیکنی عزیزم؟

سالی یه بار درد میگیره خخخ

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
کپسول اورسودکس

دکتر تجویز کرد؟سنگتون حل شد؟

سنگ ۸ میلی داشتم با قرص و درمان چند ماهه از بین رفتن

چه درمانی سنتی؟

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
صفرا؟؟!!امکان ندااااره

چرا؟

منم پر از سنگه ۶ ساله  عمل نکردم

دکتر به من گفت اگه عمل نکنی یا سنگا راه میگیره میره مجاری ادراری خطرناکه ...یا کلا صفرات میپوکه .مایع صفراوی میریزه رو معده و الفاتحه

عشق جانم 💫امام زمانم💫