2777
2789
عنوان

اومدم بعد ی ماه بگم

154 بازدید | 8 پست

نمیدونم چی شد و پشتم چ دعاهایی گفته شد نتونسم تولد بگیرم دم دوس و اشناها گرم خیلی اعصابم داغونه تولد پیش کش دعا کنین ازمایش پدرشوهرم خوب ببیاد کلا همگی داغونیم از استرس میمرم من میرم جواب بگیرم خیلی نگرانم احساس میکنم چش ....خوردیم ی ماه هر دو خانواده با مشکلات درگیریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر توضیح میدی؟

ی ماهه تو تدارکات تولد برا نامزدم بودم از وقتی کارت ها رو دادم اینجا نظراتو پرسیدم کلی حرف پش سرم گفته شد چ تو فامیل چ اینحا بعدش پدرشوهرم مریض شد نامزدم تصادف کرد بیماری پپدر شوهرم خیلی جدیع پدر خودم عمل سنگین شد کلا تو این ی ماه بلابیی نبوده نازل نشه دیگه جو ی جوری شد تولدم کنسل شد نامزدم داغونه برا اون همه تدارک حتی ننتونسم ی کیک کوچولو جشن دو نفره بگیریم مادرشوهذرمم فقط میگه اینا سر کارها و مصیبتای تو داغوننم نمیذونم پش سرم چ دعاهایی خوندن وضعم شده این هیچ کار زندگیتنون جار نزنین 

ی ماهه تو تدارکات تولد برا نامزدم بودم از وقتی کارت ها رو دادم اینجا نظراتو پرسیدم کلی حرف پش سرم گف ...

بلا دور باشه عزیزم عمل پدرتون چی بود؟ 

مشکل پدرشوهرتون چیه 

چه آزمایشی دادن علائمشون چیه

بلا دور باشه عزیزم عمل پدرتون چی بود؟  مشکل پدرشوهرتون چیه  چه آزمایشی دادن علائمشون چیه

قوربانت پدرم مشکل پروستات داشتن پدرشوهرم سونو سرطان صفرا نشون داده ی مدتی بود کلا پو ست صورت و چشماش زرد رنگ میشد بعد معد درد  و شکم درد شدید داش 

قوربانت پدرم مشکل پروستات داشتن پدرشوهرم سونو سرطان صفرا نشون داده ی مدتی بود کلا پو ست صورت و چشماش ...

دقیقا یه چیزی بگم بهت اگر کسی از پله افتاد رفت تو کما یا تصادف شد یا اتش سوزی شد یا برق گرفت پوکید میشه بگی حادثه و چشم شده

پروستات خودش یه سرطان و ژنتیک و عدم رعایت نشستن و غیره صفرا هم یک شب باچشم زخم و دعا کسی ایراد پیدا نمیکنه اینکه زرد شده یعنی کار کبدش از کار گذشته خدایی نکرده سوء مصرف مواد مخدر دارن ؟

دقیقا یه چیزی بگم بهت اگر کسی از پله افتاد رفت تو کما یا تصادف شد یا اتش سوزی شد یا برق گرفت پوکید م ...

مشکل داخلی داشت بروز نمیداد تو ظاهر عزیز تقریبا تو مدت دو هفته پوستش و به خصوص چشماش زرد شد البته اولش با خونی شدن مدفوع شروع شد .

ن هیچ چیز حتی قلیون هم نمیکشیدن