2777
2789

ی مانتو خریدم از اون روز همش دارم غصه میخورم کاش اون یکی رنگشو گرفته بودم😭

داخل مغازه هم دو دل بودم مونده بودم کدومو بردارم بعد دیگه دوستم گفت این رنگ خوبه حرف اونو گوش کردم بعد ک اومدم خونه پشیمون شدم 😭 

همش تو ذهنم اونو تصور میکنم هی میگم اون خوب بود😭

رومم نمیشد ببرم عوض کنم گفتم شاید عوض نکنن یا شاید دوستم بگه نظر من براش مهم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما شب بود رفتید خرید اخه نور مغازها رنگ رو عوض میکنن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

من که داغونم بعضی وقتا واقعا از خودم بدم میاد برا هر چیزی از بیست نفر نظز میپرسم مثلا این مدت کابینتام رو درست کردم کل فامیل رو پرسیدم کدوم رنک بهتره در حالی که اونا خیلی کارای اینجوری کردن ولی اصلا از هیچکی نظز نخواستن