2777
2789

واقعا داره نبودنش منو از پا درمیاره هرچند اون خیلی بهم بدی کرده خیانت دروغ  مریض دوقطبیه یه روز خوب ده روز بد ولی وابستشم حوصله کارم ندارم نمیتونم با کسیم برم تو رابطه من فقط اونو میخام دارم داغون میشم چیکار کنم اخه 

در انتظار ارامش . .♡️

عزیزم🙂 خیلی سخته🙂 فقط باید صبور باشی 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز با این همه نقاط ضعفی که داره. بهتر که بهم نرسیدین ، فقط گذر زمان میتونع کمکت کنه ، اولاش ی کم س ...

دیگ انگیزه هیچی ندارم انقد حالم بده شبا همش خابشو میبینم

در انتظار ارامش . .♡️

ینی اونام دلشون برامون تنگ میشه؟ اونام دلتنگ روزای باهم بودنمون میشن عین ما

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

برای کسی غصه بخور که لایقش باشه که ارزش داشته باش این مدت که گفتی قطعا کم نیست 

حقیقتا فراموش کردن تمام اون سالها سخته ولی فکر نمیکنی خودت مقصر بودی گلم؟ این همه سال صبر کردی برای یه آدم اشتباه؟ لیاقت شما تو زندگی این آدمه؟!! 

این روزها هم میگذره قطعا سالها بعد با خودت میگی چه خوب که از دست یه آدم بی ارزش نجات پیدا کردم امیدوارم خوشبختی در خونت رو بزنه و با بهترین فرد که خوشبختی هردوشما باهم باشه ازدواج کنی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
دیگ انگیزه هیچی ندارم انقد حالم بده شبا همش خابشو میبینم

میگذره  همه اینا ، میتونی انتخاب بهتر دلشته باشی ، با این خصوصیات  که گفتی یه عمر زندگی کردن فقط سخت میشد برات

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️