2777
2789
عنوان

بیاین عکسم بزارم بگین چال گونه دارم یا توهم زدم 🫤🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 30 پست

اره یه کوچولو داری❤️

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد  سایس ن چال

دوستام میگن داری (البته تو واقعیت دادنا) بعد یکم بیشتر بخندم معلوم میشه 🤦🏻‍♀️

گرچه می‌دانستم که عشق ،گاهی ماه است و گاه خورشید .ولی قلبم را به ستاره دادم :)✨🥀🖤
لپت داری میترکونی تا چال از توش دربیاد عشقم😐

نه گلی لپم خودش تپلیه زیاد نخندیدم اینجا دقت کرده باشی 🥲

گرچه می‌دانستم که عشق ،گاهی ماه است و گاه خورشید .ولی قلبم را به ستاره دادم :)✨🥀🖤
تا آغاز سال ۱۴۰۲🥲😂

امضاتون حرف دله همه است حخخخ

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
 دوستام میگن داری (البته تو واقعیت دادنا) بعد یکم بیشتر بخندم معلوم میشه 🤦🏻‍♀️

داری در می یاری😂🤦‍♀️

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
یه کوچولو داری.خیلی هم خوشگل و تو دل برویی عزیزم💕

نظر لطفته گلی به خوشگلی شمام نمیرسم 🥲❤️‍🩹