2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

323 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

من۹ ماه پیش زایمان داشتم و این مدت پریودی هام کلا نامنظم بوده دکترگفت طبیعی هست بخاطرهمین خیلی پیگیرنبودم امروز خونریزی شدید داشتم سونو دادم متوجه شدم با وجود جلوگیری متاسفانه۶ هفته بارداربودم  دکتر گفت اصلا معلوم نیست بمونه یانه و بخاطراینکه قلب نداره هیچ دارویی نمیشه استفاده کنم کسی  تواین مورد تجربه داره؟

دارو گیاهی میتونم استفاده کنم؟ یه قرص بهم داده که به صورت شیاف استفاده کنم ولی دردش غیرقابل تحمل بود ونمیدونم با مسکن میتونم استفاده کنم یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر بارداری ناخواسته زیاد شده فوبیای من بارداری ناخواسته س😰

منم بارداریم ناخواسته بود الان ۱۸ هفته و ۳ روزمه  

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
ینی یهویی به خونریزی افتادی بعد رفتی سونو گفتن حامله ای؟ خب شیاف بزار سقطش کن نزار بزرگتر بشه

آره اصلا نمیدونستم خیالم راحت بود جلوگیری دارم یه قرص داده سه تا استفاده کردم به حال مرگ بودم اصلا نتونستم تحمل کنم

من نمیدونم ب چی میگن ناخواسته 👩‍🦯 عزیزم‌مگه نمیخوایش؟ هرچی دکتر میگه گوش کن

دکتر داروش داده میگه استقاده کن منتظر باش ولی اصلا نمیتونم دردش تحمل کنم و نمیدونم میتونم مسکن استفاده کنم یانه

به سلامتی💖من یه هفته جلوتر از شمام😄

بسلامتی گلم.انومالی دادید؟

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
ممنون. بله

من حی امروز فردا میکنم هنوز نرفتم

وای چقدر بارداری ناخواسته زیاد شده فوبیای من بارداری ناخواسته س😰

همه چیزش به کنار طعنه و کنایه دکترا بدتر یجوری حرف میزنن انگارمن شعورم نمیرسه بایدجلوگیری داشته باشم اگه من میدونستم این اتفاق افتاده که زودتریه غلطی میکردم

نه سزارینی هستم والانم شوکه شدم داغون داغونم انگار تمام دنیا رو سرم آوارشده

کاملا میفهممت یه دختر ده ماهه دارم تو ماه چهارم بارداری ناخواستم‌ ‌حال روحیم داغونه اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام اصلا نمیخوامش دوس ندارم بدنیا بیاد کاش خدا میدادش به کسیکه ارزوشو داشت