2777
2789
عنوان

تا چه مدت لکش میره؟لطفا باردارا نیان ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 43 پست
ترمیم کننده بزن یه مشاوره هم برو عزیزم

میرم فداتشم 

پریشب از ساعت دوازده شب تا پنج صبح حضوری با مشاوره صحبت میکرپم

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوای گواهینامه بگیری یا تمدید کنی بهت ۱ساله میدن

مگه نگاه میکنن

برای گواهی نامه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

ای بابا😓

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مگه نگاه میکنن برای گواهی نامه

آره 

من پسر عموم برای خدمت کلی اذیتش کردن که نمیشه دوره خدمتو بگذرونی

آخرشم دکتر نامه فرستاد قبولش کردن 

چ برسه گواهینامه

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

باردار نیستم ولی فشارم افتاد دستتو دیدم 😞☹️

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
عمیق باشهاینجوری میشه اسی منم دارم ناراحتم جاش نرفت

نه عمیق نیست سطحیه تقریبا

آره  من پسر عموم برای خدمت کلی اذیتش کردن که نمیشه دوره خدمتو بگذرونی آخرشم دکتر نامه فرستاد ...

چه جالب

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
مگه نگاه میکنن برای گواهی نامه

ممکنه نگاه کنن

برا بعضیا تا بازو نگاه میکنن برا بعضیا نگاه نمیکنن

داداشم رو بازوش رد چاقو داشته بهش ۴سالع داشتن

دوستمم تتو داشته رو مچش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
واقعا ک بچه ای بیشور دو روز دیگ عروسیت بشه میخوای اینطوری باشی با علامت 😡

از زندگی مردم خبر ندارین فداتشم😓

پشیمونم 

میرم فداتشم  پریشب از ساعت دوازده شب تا پنج صبح حضوری با مشاوره صحبت میکرپم

انشاالله هرمشکلی که تو زندگیت هست حل بشه

منم واقعا روانم مریضه ولی شرایط مشاوره رفتنو ندارم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
ممکنه نگاه کنن برا بعضیا تا بازو نگاه میکنن برا بعضیا نگاه نمیکنن داداشم رو بازوش رد چاقو داشته به ...

اوووووو

چرا اینجوری میکنن

چه ربطی داره