2777
2789
عنوان

خارش دست امونم و بریدا

181 بازدید | 17 پست

خانما من چند ماه پیش دندون عقلمو جراحی کردم از فردای اون روز خارش کف دستام و انگشتام و پاهام شروع شد(ننیدونم شایدم به اون ربطی نداشته) وقتی خازشش شروع میشه دست چپم روی نبضم قلبمه قلبمه کهیر میزه 

سیتریزین میخورم دوروز اوکی باز شروع شده ...نابودم کرده

همش نگران میشم ..تازه ام چکاپ دادم کبد و همه چیزم اوکی بوده ...امونم و بریده به خدا الان انقدر خاروندم ورم کرده دستام

همش میترسم چیز خطرناکی باشه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ماده بی حسی دندونپزشکی گرفته بودی؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

قبلا ماده بی حسی دندونپزشکی گرفته بودی؟

بیحسی کمر برای زایمان زده بودمم همینجوری شده بودم کل بدنم کهیر میزد ...بعد از دندونمم دماغمو عمل کردم هی پشت هم بیحسی   بیهوشی

نه 

چند سالتونه که دندونتون اینجوری شده؟؟دکتر برین عزیزم اینجوری بدتر میشه من پشه می‌کنه آنقدر میخاره که باید پماد بزنم پماد ندارین یا دکتر نداده؟؟؟

خـسته‌ام....نیست‌کسی‌حالِ‌مرا‌دَرک‌کُند کاش‌این‌روح‌؛شَـبی‌جِسم‌مَرا‌ترک‌کند'🥀🐈‍⬛️
چند سالتونه که دندونتون اینجوری شده؟؟دکتر برین عزیزم اینجوری بدتر میشه من پشه می‌کنه آنقدر میخاره که ...

دندون عقلم نهفته بود جراحی کردم

حتما میرم دکتر پوست

دندون عقلم نهفته بود جراحی کردم حتما میرم دکتر پوست

بله باید برید شاید حساسیت فصلی دارین خو

خـسته‌ام....نیست‌کسی‌حالِ‌مرا‌دَرک‌کُند کاش‌این‌روح‌؛شَـبی‌جِسم‌مَرا‌ترک‌کند'🥀🐈‍⬛️