2777
2789
این مدت چندین بار خواهش کردم از کسانی که بیمارستان عرفان تهران زایمان طبیعی اپیدورال داشتن بیان و نظرشون رو راجع به کادر زایمان بدن و کلا تجربشونو بگن، ولی الحمدلله انگار هیچکسی تو نی نی سایت عرفان زایمان طبیعی نکرده
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
خب حتما نکردن ناراحتی نداره که
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی مامان بانو جان، طبیعی بودین؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
من اورژانسی سز شدم چون معده م پر بود از کمر به پایین بی حس کردن دکترم شهاب الدینی بود دکتر جاریم هم بود هردو بسیااااار راضییم از کارشون. جاریم زایمانش صبح بود خیلی راضی بود از همه چی ولی من چون اورژانسی یودم ساعت نه شب زایما کردم دکترم سریع خودشو رسوند قبل از عمل رفتم تو بلوک اونجا رسیدگی و تمیزی حیلی خوب بود رفتارشون هم خوب بود سوند هم عالی وصل کردن اصلا حالیم نشد تا اینکه دیگه رفتم تو اتاق عمل
💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖
منم تهران نیستم شرمنده خخح مسلمه همه مادر شوهر دارن ، ولی همه عرفان طبیعی زایمان نکردن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ینی فقط بخاطر پر بودن معده سز کردن؟!
نه بخاطر پر بودن معده، بیحس شده دلیل سزارینش چیز دیگه بوده
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اونجا هم کادرش خیلی خوب بود بسیاااار خوشاخلاق باهام شوخی میکردن که استرس نگیرم یه پرستاره هم بود دستمو میگرفت بهم قوت قلب میداد من چون اولش که بی حسی زدن کامل بی حس نشده بودم دوزو دوبرابر کردن واسه همین وقتی بردن ریکاوری از ساعت نه شب تا دوازده شب پاهام به حس نمیومد یچه م همچون زیر دستکاه بود نیاوردن پیشمخیلی طولانی بهم گذشت من فقط از ریکاوری راضی نیستم چون دیروقت شده بود اصلا درستارا بهم رسیدگی نکردن باید قبل از اتمام بی حسی کمر خون رحممو تخلیه میکردن چون پرستار نیومد چک کنه بعد از اتمام بی حسی به رحمم فشار آورد که خیلی حالم بد شد و دردم گرفت هرچی هم خونواده م سراغمو میگرفتن به دروغ گفتن خوابم درصورتیکه من همشو بیدار بودم و نگران بچم
آره بخاطر پر بودن معده بی حس شدم آخه اگه بیهوش میکردن احتمال خفگی برام بود. چون بچم چند ساعت تکون نخورد اورژانسی سز شدم بدنیا که اومد کمبود اکسیژن داشت بردن زیر دستگاه
مرسی دوستان، سارا جان طبیعیو نمیدونم ولی واسه سز یه ماه پیش پرسیدم گفتن 5،500 البته خرجای دیگه هم میاد روش، ولی طبیعی احتمالا یکم پایینتر باشه
مامان بانو جان چند وقته زایمان کردی؟ هزینش چقد شد؟