2777
2789
عنوان

شما باشید چطوری ناراحتیتون رو نشون میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست
واقعا😔 دیروز تا حالا تا تنها میشم همش گریم میگیره و با خودم دعوا میکنم

هیچ کمکی که بهت نمیکنه

شما خیلی کمکش کردی کافیه دیگه

آدم اینکار هارو برای غریبه انجام بده یه دستمزد میگیره 

دقیقا خاهرمنم چهارده سال ازم بزرگتره و بیگاری میکشه ازم

من خونه ی مادری و مجردم

خاهرم همیشه اینجا پلاسه ،سالی  ماهی یه بار گوشت چرخکرده میاره که کباب تابه ای درست کن بخوریم

مثلا مارو توی خونه ی خودمون مهمون میکنه

من حاضر میکنم میپزم میشورم 

هر وقت هم درددل کردم باهاش برعلیه خودم استفاده کرده

هیچ کمکی که بهت نمیکنه شما خیلی کمکش کردی کافیه دیگه آدم اینکار هارو برای غریبه انجام بده یه دستمز ...

وای میفهممت.الان تمام بدنم لبریز از حس دلسردی و ناراحتیه.

منم این مورد دارم دقیقا زنگ میزنه میگه بیا خونه مامان دخترم دلش گرفته بعدم شب ک میشه میگه من واسه دخترم میخوام غذا بگیرم تو هم برای دخترت سفارش بده.من اگر داشته باشم میگیرم اگر اون روز دستم خالی باشه میگه پس من میرم خونه خودم سفارش میدم دخترت دلش نخواد.وای خدا چقدر من گذشت کردم.اما از الان به بعد دیگه نمیکنم به خدا دیشب همیشه ازش ناراحت میشدم میگفتم چقد ازم کار میکشه ولی دیروز تاحالا دارم میترکم.دیگه باج نمیدم بهش.

من و شما چوب نجابت و بی زبونیمون رو میخوریم😔😔😔😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای میفهممت.الان تمام بدنم لبریز از حس دلسردی و ناراحتیه. منم این مورد دارم دقیقا زنگ میزنه میگه بی ...

بله متاسفانه

یعنی دلش نیومد یه غذا برای بچه ت بگیره؟

خیلی سنگدله 

وقتی بهت زنگ میزنه نرو 

من مثل سنگ افتادم خونه ی مادر 

تو که مستقلی  بازیچه ش نشو

بله متاسفانه یعنی دلش نیومد یه غذا برای بچه ت بگیره؟ خیلی سنگدله  وقتی بهت زنگ میزنه نرو&nbs ...

اره رفت همین قدر بی معرفت

باید خودمو جمع و جور کنم.

انشالله خدا حاجت قلبیتو بهت بده.خدا نکنه که مثل سنگ باشی عزیزم