2777
2789
عنوان

دیشب دست روم بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 45 پست
وقتی جلوی خانوادت وایساده باشی بخاطرش نمیتونی تو همون عقد برگردی بگی اشتباه کردم ب خودت امیدواری می ...

عزیزم اگه ایتا داری وارد این کانال شو ختم هاشون عالیهههههههههه من تا حالا حاجت گرفتم 

ایشالا گره مشکلاتت حل شه ببین ختم توی کانال گذاشتن ولی اگه مشکلت با اون ختم هایی که گذاشتن مطابقت نداشت به سیده خانم پیام بده ایشون ختم مجرب و عالیییییی بهتون میدن ولی فقط یکمی دیر جواب میدن چون سرشون شلوغه راستی مجانی هم ختم میدن 💝💝

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
نه ولی میخوام نصب کنم تحت وب داره؟

بهت توی یک پست گفتم چیکار کنی مطمئنم مشکلت حل میشه به دست سیده خانم خیلی ختماشون مجربه من حاجت گرفتم 

از همه بهتر اینه که رایگانه خدا خیرشون بده 

ایشالا مشکلت حل شه عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه ایتا داری وارد این کانال شو ختم هاشون عالیهههههههههه من تا حالا حاجت گرفتم  ایشالا گ ...

انقد دعاااا کردممممم

نمیگم حاجت نگرفتم اصلا

چرا اتفاقا اخرین حاجتی ک داشتمو ی هفته پیش گرفتم ولی هیچ ذکر و دعایی رو مشکلات زندگیم اثر نداشته

انقد دعاااا کردممممم نمیگم حاجت نگرفتم اصلا چرا اتفاقا اخرین حاجتی ک داشتمو ی هفته پیش گرفتم ولی ه ...

حل میشه گلم فقط دلت باید با اون بالایی باشه 

چرا میگی درست میشه؟ الکی محض دلخوشی😞

نه چون منم اوایل این داستانها و داشتم همش سر خواهر مادرش دعوا کتک کاری؛اوایل عروسی فک کردم مثل داداشم چشم و رو داره با یه چیزی زدمش چنان لگدی بهم زد که صدام تا سر کوچه رفت ولی کم کم درست شد الان رو حرفم حرف نمیزنه