2777
2789

بعصی دعا نویسا یکاری میکنن بلانسبت اسمش شاشبند. اون طرف دستشویی داره ولی نمیاد خیلی اذیت میشه تا چیزی رو که برداشته پس نده راه دستشویی باز نمیشه. 

اگه هم خیلی گرون بوده برین تاس نشون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج     چندین بار بهش تذکر دادم تبلغ نکنه اما همش شماره یه مرد کلاهبردار به ا ...

سلام میشه اسکرین شات بگیری از پول واریزی بقیه هم ببین و حرفتون ثابت شه خیلی ممنونم

@نی_نی_یار_پنج     چندین بار بهش تذکر دادم تبلغ نکنه اما همش شماره یه مرد کلاهبردار به ا ...

شما خودت زیر تاپیکای مردم داری تبلیغ میکنی ما چیزی نمیگیم و الکی تهمت میزنی اگه راست میگی و حرفت درسته اسکرین واریزیتون رو بذارید مطمعن باشید من از این سایت خودم میرم ممنونم

شما خودت زیر تاپیکای مردم داری تبلیغ میکنی ما چیزی نمیگیم و الکی تهمت میزنی اگه راست میگی و حرفت درس ...

من همه کامنتام مشخص واسه نی نی یار تا حالا هم اصلا دعانویس نمی‌شناسم که بخوام معرفی کنم از خودت خجالت بکش با خالی کردن جیب مردم ساده چی گیرت میاد زیر همه تایپکا تبلیغ گذاشته بودی من ساده شدم صد تومن پول سرکتاب دادم میای برای خودت یا فامیلت تبلیغ می‌کنی این پولا چجوری از گلوت پایین میره

من همه کامنتام مشخص واسه نی نی یار تا حالا هم اصلا دعانویس نمی‌شناسم که بخوام معرفی کنم از خودت خجال ...

خب قبول مگه نمیگید شما صد تومن دادید خب اسکرین بگیرید برامون بفرستید من قبول دارم . بروخانم خودتو درست کن خجالت بکش با تهمت به جای نمیرسی فقط خدا بیشتر برات مشکل درست میکنه