2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی... بیاین از تجربه هاتون بگین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 44 پست
عزیزم من تو تیم بسکتبال بودم از وقتی دخترم بدنیا اومده تا الان که نزدیک سه سالشه تازه میتونم برم بیر ...

واقعا راست میگین دیگه بعد وقت سرخاروندنم نداریم 🤦‍♀️

مرسی که گفتی 💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من کلا دوتا سرهمی گرفته بودم بقیه اشو بلوز و شلوار ولی الان هیچ کدوم از بلوز وشلوارا رو تنش نکر ...

واقعا 

منم میرم همش سرهمی میخرم 

بلوز شلوار بزرگتر بشه میگیرم 

واقعا  منم میرم همش سرهمی میخرم  بلوز شلوار بزرگتر بشه میگیرم

اره به خدا بعد دعام میکنی باورکن من الکی رفتم بلوز و شلوار گرفتم 

اخه میدونی بچه اولش یکم بیجون و ضعیفه بلوز و شلوار که تنش میکنس تو تنش زار میزنه باید از صد جا تا بزنی براش 

ولی سرهمی راحت و بی دردسر تنش میشه 

فقط میگیری برای سایز صفر حتما جورابدارشو بگیر تا پاهای نی نی هم گرم بمونه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
ببخشید سایز صفر همون که صفر تا ۳ ماهه درسته؟؟ بعد سایز ۱ میشه تا چند؟

اره عزیزم معمولا میگن سایز صفر از بدو تولد تا ۳ ماهگی ولی تا یک ماهگی فقط میتونی استفاده اش کنی چون کوچیک میشه 

از یک ماهگی تا سه ماهگی هم سایز یک استفاده ات میشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

بزرگا:

سرویس کالسکه،تخت گهواره ای،سرویس تشک و بالشت گارددار، سرویس وان حمام، رخت آویز، پتو بچه و یه تشک آماده، پشه بند،

وسایل ریزضروری ها:

فلاسک، پستونک و شیشه شیر، ست برس و ناخن گیر، دستمال خشک کن،پوشک آماده یکتا پلاس، یه بسته هم پوشک آماده، زیرانداز تعویض، پمادسوختگی، شامپو و پودر بچه و روغن بچه(روغن نارگیل)، دستگاه بخور، ست حوله حمام، سرویس غذا خوری،

لباس ها:

دو دست ست لباس نخ پنبه ای تیکه ایسایز ۰و ۱(یا سایز۱ و۲)، لباس زیر ۲تا، لباس سرهمی ۲تا با کلاه، سرهمی جورابدار، پیراهن پسرونه(مدل زیر دکمه ای یا ساده)، شلوار لی برای ۶ماهگی، شرت لی۴ماهگی به بعد، تیشرت اسپرت مهمونی ۲تا، جوراب ۲تا، پیشبند ۲تا، کاپشن اگه فصل سرما بود، کلاه گرم، ۲تاکفش سایز ۶تا۱۲ماه و ۲تا پاپوش ۰تا۶ ماه، سرهمی لی ۱، جوراب شلواری، بلوز شلوار ست، پارچه های موزنیاز قنداق

نکات مهم:

۲. زمان خرید لباس های تیکه ای اول یه برند شناخته شده باشه و بعد به قواره و سایز حلقه آستین و یقه لباس توجه بشه که خیلی تنگ و کوچیک نباشه، لباس مارک دانالو کارترز که یکم گرونه اچ ان ام و در ایرانی ها نیلی هم خوبه

۳. شیشه شیر و پستونک از داروخونه تهیه بشه حتی سعی کنید لوازم بهداشتی هم از داروخونه خریداری بشه

۴. برای خرید سرهمی ها اگه زیپدار بود هیچی اگه دکمه ای بود فاصله دکمه ها بیشتر از ۴تا۵ سانت نباشه و بادی هایی میخریم یا تیشرت ها یا یقه دوبل باشن یا دکمه داشته باشن که به راحتی پوشیده بشن