2777
2789
عنوان

تخمک کشی یا عمل پانکچر

755 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی میدونه با وجود کیست فولیکولار ریز متعدد در تخمدان ها میشه تخمک کشی انجام داد یا نه ؟ یا اینکه با مصرف دارو از بین میره ؟

من چند ماه پیش سونو دادم داشتم الان با فرض اینکه دارم اینکار برام مقدوره یا خیر ؟ چون دکتری که برای کیست بهش مراجعه کردم برای رفع کیست بهم داروی خاصی نداد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میشه.شمااگه برین مراکز ناباروری ،اونجا دکترا با توجه به شرایط تخمدان و رحم اون براتون تخمک کشی میکنن.

البته خیلی ها شرایطشون مشابه وضعیت شماست .نگران نباشین خیلی زود ان شاالله مامان میشین.

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راستی بیا این تاپیک.تواینجا همه پانکچرر کردن یا درحال انجام هستن. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?page=30545

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بله میشه.شمااگه برین مراکز ناباروری ،اونجا دکترا با توجه به شرایط تخمدان و رحم اون براتون تخمک کشی م ...

من تصمیم به بارداری فعلا ندارم میخوام فریز تخمک انجام بدم بخاطر بالا رفتن سن و اینکه مجردم ، ولی نمیدونم قبلش پروسه ی درمان کیست باید انجام بشه یا نیازی نیست دارو بخورم واسه کیست میترسم هورمونام بهم بریزه با مصرف داروی کیست ، چون خیلی یهویی تصمیم گرفتم برای اینکار و میخوام سریع انجام بدم 

من تصمیم به بارداری فعلا ندارم میخوام فریز تخمک انجام بدم بخاطر بالا رفتن سن و اینکه مجردم ، ولی نمی ...

برین دکتر،اونجا براتون تصمیم میگیرند.خودتون قبلش کاری انجام ندین