sorayatakstarderakhs مدیر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 745 عنوان عاشق شدم عاااشــــــــــــــــــــــــــــــــقـــــــــــــــــــــــــ | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 44 پست تو مجازی عاشق یه پسره شدم حتی ادرس خونشم میدونم اگه شرایطشو داشتم میرفتم حتما میرفتم اما اون حتی بم پا نمیده☹️😭 blackpink 1401/12/15 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 راستش بخوای اونم باهام دوس میشد چون من طرفدار بی تی اس بودم اونم هیترش بود هی باهام دعوا میکرد ایی بابا چیه بی تی اس🤦🏻♀️🤢زتدگیت مهمتر از btsهستش دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
sorayatakstarderakhs مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 745 راستش بخوای اونم باهام دوس میشد چون من طرفدار بی تی اس بودم اونم هیترش بود هی باهام دعوا میکرد ینی از هم متنفر بودیم بعد من بهش احساس پیدا کردم🤦♀️ blackpink
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 بهش ی نخ بده حرفم گوش کن ضرر نمیکنی چن تا لباس بیشتر پاره کردم😂😂 🤣💔والا من کم مونده لباسامو پاره کنم مشکل اینه چه طوری🙂💔آخه من حتی به یه نامحرم سلام درست و حسابی هم نکردم😐😂 دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
sorayatakstarderakhs مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 745 ایی بابا چیه بی تی اس🤦🏻♀️🤢 زتدگیت مهمتر از btsهستش اره میدونم چون منو با گروه ارمی ها دیده بود اما من اون موقع طرفدارشون نبودم اون فک میکر منم ارمی هستم و..... blackpink
zhara78 عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 20325 🤣💔والا من کم مونده لباسامو پاره کنم مشکل اینه چه طوری🙂💔آخه من حتی به یه نامحرم سلام درست ... بابا تو ی جمع که میرید یکم نگاش کنی لبخند تحویلش بدهیکم محل بزار بهشخودش میفهمه تموم بیمارستان از صدای جیغ دختری پر شده بود که برای شیمی درمانی نمیذاشت دست به موهاش بزنن چون عشقش موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 آخیییی🥺😂مخت گونایههههه خستش میشه اتقد میدوعهههه بغلش بگیر بعد بذارش سر جاااش😍😍😂😂 🤣💔تا جا باز کنه دیر میشه خیلی وقته نرفته سرجاش دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
سانازش عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1386 مراااقب باااش 🤣🤣🤣🤣💛 ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....) دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 بابا تو ی جمع که میرید یکم نگاش کن ی لبخند تحویلش بده یکم محل بزار بهش خودش میفهمه 😂👍🏻بزار اینم بگم که خونه مامانبزرگم بودیم اومدم نگاهش کنم دیدم داره تو چشمام نگاه میکنه دو سه دقیقه عین جغدا به هم خیره شده بودیم 🤣💔🥺♥️ دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
zhara78 عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 20325 😂👍🏻 بزار اینم بگم که خونه مامانبزرگم بودیم اومدم نگاهش کنم دیدم داره تو چشمام نگاه میکنه دو سه د ... خب پ ی چیزایی هست یکم آتیشش بیشتر کن تا گُر بگیره 😁😍 تموم بیمارستان از صدای جیغ دختری پر شده بود که برای شیمی درمانی نمیذاشت دست به موهاش بزنن چون عشقش موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 خب پ ی چیزایی هست یکم آتیشش بیشتر کن تا گُر بگیره 😁😍 🤣💔👍🏻از این به بعد🥺♥️اینجوری نگاش میکنم😂 دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
zhara78 عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 20325 🤣💔👍🏻 از این به بعد🥺♥️اینجوری نگاش میکنم😂 ها جوابه 😁😍ایشالله که جفت و جور بشه و خوشبخت بشی جیگر ❤ تموم بیمارستان از صدای جیغ دختری پر شده بود که برای شیمی درمانی نمیذاشت دست به موهاش بزنن چون عشقش موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 ها جوابه 😁😍 ایشالله که جفت و جور بشه و خوشبخت بشی جیگر ❤ 😅👍🏻فداتتت آجیی گلم مرسیی🥰♥️😍 دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
دخترخوشخنده عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 10464 🤣💔تا جا باز کنه دیر میشه خیلی وقته نرفته سرجاش انشالله جا باز میکنههه یواش یواش🥺😍🤣🤣💛
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 انشالله جا باز میکنههه یواش یواش🥺😍🤣🤣💛 😂😍دوبار سر بزنم اوکی میشه👍🏻😂♥️ دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود