2777
2789
راستش بخوای اونم باهام دوس میشد چون من طرفدار بی تی اس بودم اونم هیترش بود هی باهام دعوا میکرد

ایی بابا چیه بی تی اس🤦🏻‍♀️🤢

زتدگیت مهمتر از btsهستش

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش ی نخ بده حرفم گوش کن ضرر نمیکنی چن تا لباس بیشتر پاره کردم😂😂

🤣💔والا من کم مونده لباسامو پاره کنم 

مشکل اینه چه طوری🙂💔آخه من حتی به یه نامحرم سلام درست و حسابی هم نکردم😐😂

🤣💔والا من کم مونده لباسامو پاره کنم  مشکل اینه چه طوری🙂💔آخه من حتی به یه نامحرم سلام درست ...

بابا تو ی جمع که میرید یکم نگاش کن

ی لبخند تحویلش بده

یکم محل بزار بهش

خودش میفهمه 

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
آخیییی🥺😂مخت گونایههههه خستش میشه اتقد میدوعهههه بغلش بگیر بعد بذارش سر جاااش😍😍😂😂

🤣💔تا جا باز کنه دیر میشه خیلی وقته نرفته سرجاش

مراااقب باااش

🤣🤣🤣🤣💛

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
بابا تو ی جمع که میرید یکم نگاش کن ی لبخند تحویلش بده یکم محل بزار بهش خودش میفهمه 

😂👍🏻

بزار اینم بگم که خونه مامانبزرگم بودیم اومدم نگاهش کنم دیدم داره تو چشمام نگاه میکنه دو سه دقیقه عین جغدا به هم خیره شده بودیم 🤣💔🥺♥️

😂👍🏻 بزار اینم بگم که خونه مامانبزرگم بودیم اومدم نگاهش کنم دیدم داره تو چشمام نگاه میکنه دو سه د ...

خب پ ی چیزایی هست یکم آتیشش بیشتر کن تا گُر بگیره 😁😍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
🤣💔👍🏻 از این به بعد🥺♥️اینجوری نگاش میکنم😂

ها جوابه 😁😍

ایشالله که جفت و جور بشه و خوشبخت بشی جیگر ❤