2777
2789

تف ب عاشقی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشخی بد دردیهههههههه مخ ادمو میفته تو پاچهههههه

نصییییب نشههههه

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
وقتی نمیدونه چجوری بهش برسی؟

به سختی😂💔

منتظرم اونم عاشقم شه 🤣

والا چون خانواده های دوتامون نسبتا مذهبی هستن نمیتونم برم بهش بگم و اینکه رفتاراش و نگاهاش یه جور خاصیه برا همین فعلا چیزی نگفتم تا ببینم حسش چیه🤔

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

شما چتون شده مگه

بابا عاشق شدم که ۸ ساله دیوونه ام و همش بهش فکر میکنم و با دیدنش قلبم میاد تو دهنم و شبا کلی دعا میخونم برا سلامتیش و وقتی ناراحتیش رو میبینم داغون میشم وکلی گریه میکنم و شبا با فکرش میخوابم و...بازم بگم🥺💔

به سختی😂💔 منتظرم اونم عاشقم شه 🤣 والا چون خانواده های دوتامون نسبتا مذهبی هستن نمیتونم برم بهش ...

خسته نباشی دختر خوب لاقل ی نخی چیزی بهش بده خوب این فکر میکنه تو‌ مذهبی هستی تخم نمیکنه بهت پیشنهاد بده😂😂😂🤦🏻‍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
کم مونده خودتو براش بکشی

🤣👍🏻بخدا بهش فکر کردم که اگه با یکی دیگه خوشبختر از من شه بزارم ازدواج کنه والله به نظر خودم حاضرم قلبمو بهش اهدا کنم🥺♥️

خسته نباشی دختر خوب لاقل ی نخی چیزی بهش بده خوب این فکر میکنه تو‌ مذهبی هستی تخم نمیکنه بهت پیشنهاد ...

🤣💔اونجوری هم شاید اون فکر بد کنه که من با همه پسرا اینجوریمو نخ میدم🤦🏻‍♀️

🤣💔اونجوری هم شاید اون فکر بد کنه که من با همه پسرا اینجوریمو نخ میدم🤦🏻‍♀️

بهش ی نخ بده حرفم گوش کن ضرر نمیکنی چن تا لباس بیشتر پاره کردم😂😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥