2821
2789
عنوان

سوال عمومی

46 بازدید | 0 پست

اونایی که کراتینه کردن یا میخوان انجام بدن بیان 

سلام خانم های گل وقت بخیر. چندنکنه درباره کراتینه کردن میخوام بگم. خودم یکماهه انجام دادم و کلی تجربه کسب کردم.

اول اینکه قبل از کراتینه موهاتونو زیر نور خورشید نگاه کنید که تا چه اندازه موخوره داره. بعد برید حموم و خیسش کنید و از یه نفر بخواید که براتون تا حدی که موخوره داره راست کوتاهش کنه. چون بعد کراتینه چندبار که برید حموم نوکش حالت وز میشه. بعد دنبال آرایشگر خوب برای کراتینه برید و ازش بخواید براتون تضمینی کار کنه. ربطی هم به گرون بودن موادش نداره من خودم یکماه پیش انجام دادم ۵۰۰ ازم گرفت خیلی هم راضیم همه هم عاشق موهام شدن. اندازشم بلنده تا قوس کمرمه. 

بعد از انجام کراتینه تا ۲۴ ساعت حموم نرید. یه شامپو بدون سولفات و یه ماسک مو تهیه کنید مخصوص موهای کراتینه شده، من خودم مارک استم سل میزنم عالیه. بار اول فقط با ماسک مو موهاتونو شست و شو بدید. بعد از حموم با حوله نم موهاتونو بگیرید و سریع سشوار کنید و نزارید با هوای خونه خشک بشه. همراه با سشوار کشیدن شونه بزنید  از بالا به پایینوکه کوتیکول های مو بسته بشه .کاملا موهاتونو خشک کنید چون اگه نم دار بمونه کراتینه اش از بین میره و حالت دار میشه. 

زیاد حموم نرید و سعی کنید دوبار در هفته باشه. هفته ای یکبار هم پوست سرتون رو با شامپوی فیروز بچه خیلی آروم و حالت ماساژ بشورید و سعی کنید به ساقه ی کراتینه شده ی مو نخوره. بعدش شامپو بدون سولفات بزنید و زیاد به نوک موهاتوم شامپو رو نزنید چون خشک میکنه. و خاصیت این شامپو اینه که کف نمیکنه اصلا. بعدشم ماسک مو رو بزنید به ساقه مو، مواظب باشین به ریشه مو نخوره چون ریزش میاره. و یه نکته بگم بعد از زدن ماسک مو موهاتونو با یه کلیپس جمع کنید و به بقیه کاراتون توی حمام برسید حداقل یه ربع بزارید ماسک بمونه که خوب جذب موهاتون بشه‌. من اینکارو انجام دادم از دفعه های قبلی نرم تر شد و راضی تر بودم.

توی خونه هم کلیپس های کوچولو بزنید و بیشتر موهاتون باز بزارید مبادا تحت فشار باشه. وقتی میخوابین روی بالشتتون یه پارچه ساتن بندازین که از اصطحکاک مو جلوگیری کنه.

اگه مو به مو این کارارو انجام بدین کراتینه تون به نحو احسنت باقی می مونه.

و نکته آخر اینکه اگه موهای وز و خشن دارین کراتین کنید ولی اگه برای تنوع و صافی میخواین انجام ندید چون واقعا راه مراقبتش سخته. 

نباید استخر برید و یا عرق کنید مثلا توی باشگاه یا فصل  گرما. یا دست خیس به موهاتون بکشید یا وقتی صورتتون صبحا میشورید موهای رستنگاه خیس بشه. من وقتی صبح صورتمو میشورم سریع جاهایی که از موهام خیس شده رو سشوار میکشم.

و یه نکنه خیلی مهم: وقتی آرایشگرم برام کراتینه کرد به ریشه موهام مواد نزد از دوسانت به بعد زد که آسیب به ریشه مو نزنه و ریزش مو نگیرم. یه قرص هم برای ریزش موهام بهم معرفی کرد بنام هرویت. 

خب امیدوارم تجربیاتم به دردتون بخوره وانشالله نتیجه بگیرید.😇💙