2777
2789
عنوان

خیانت

367 بازدید | 12 پست

شوهرم خیانت کرده نمیتونم ببخشمش ، اگ بیاد تو خونه ببینه اخموام میگه مث بابای پدرسگت کفارت میباری توقع داره ببخشمشو ادم خندون قبلی باشم ، باردارم، نمیدونم خدا چرا بچه بهم داد دلم میخواد بمیرم خلاص شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین بهش بابا 

خیانت کرده فوشم میده 

مردا چ پرو شدن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه ماه چجوری سقط کنم

پس به دنیا اوردی .جدا شو تا حالا مگه با این گرگ نبودی چرا اوردی.این چه رفتاری هست که باهات داره.پشتوانه داری.از این گرگ چیزی در نمیاد زودتر خودتو نجات بده.شب اومد خنده و خوشحالی خواست بگیر بزنش .هر چی از دستت در اومد بزن بهش .سلیطه بازی در بیار پدر شو در بیار.کاسه قابلمه بشقاب هر چی دیدی بزن تو سرش .برین بهش .بخدا اینقدر سلیطه بازی در بیار که فرار کنه.سود میکنی.گرگ فقط باید بترسه.وگرنه چیز دیگه ای ازش انتظار نداشته باش.