2777
2789
عنوان

اینو چه قیمتی بذارم دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 20 پست
نه من واقعا ۵۵۰ خریدم کال چرم بزن اینترنت میاره 

بگو 550 خریدم ، ولی چون لازمش ندارم ، 100تومن تخفیف میدم 

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ماها زیاد جا نیوفتاده لوازم دست دو استفاده کنیم عزیزم قیمت باید خیلی پایین باشه ک ادم بره سمتش ...

حالا بذارم توکل بر خدا اگه بخواد خیلی کم کنم ارزش نداره بفروشم به عنوان ساک دستی استفاده می کنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

برای ماها زیاد جا نیوفتاده لوازم دست دو استفاده کنیم عزیزم قیمت باید خیلی پایین باشه ک ادم بره سمتش ...

کیف و کفش که ایرادی نداره ،دست دوم باشه 

حالا لباس و اینا رو باز آدم خوشش نمیاد ، مال کسی باشه 

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi
بگو 550 خریدم ، ولی چون لازمش ندارم ، 100تومن تخفیف میدم 

اره اگه تا ۳۵۰ بره خوبه پایین تر نمی ارزه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کیف و کفش که ایرادی نداره ،دست دوم باشه  حالا لباس و اینا رو باز آدم خوشش نمیاد ، مال کسی باشه ...

منم مشکلی ندارم با دست دو بودنش 

ولی اگه با قیمت نوش خیلی فرق نکنه بنظرم ارزش نداره 

بعد اینترنتی هم هست مثلا طرف پول پستم بخواد حساب کنه زیاد میشه 

منم وسایل دست دو زیاد گذاشتم .مردم زیاد تمایلی ندارن 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔