2777
2789
عنوان

مادرشوهرم‌انتظار داره برم کمکش خونه تکونی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 31 پست

مادرشوهر من دختر نداره ولی اصلا اهل این نیست بیان کاراشوکنن خونه منم بیاد کل خونمو تمیز می‌کنه تا لباس زیر خودم‌وشوهرم‌میشوره ولی اصلا دوستندارم ...جاریم همراه می‌ره کل خونه‌مادرشوهرمو تمیز می‌کنه هرمااهههه ...ولی من اصلا دوستندارم کمکش کنم خونه مادرم کمک نمیکنم برم خونه مادرشوهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری کاربری مال سال ۹۷ ولی اسمت رضا پروانس؟؟؟

امضام بخون

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

نرو 

خودتو بزن ب کوچه علی چپ و نشنیده بگیر

کارای خودتو انجام بده 

والاااا چ انتظاری داره؟! هرکسی دم عید خونه خودش کلی کار داره!

اگر دیدی بازم گفت بگو مادرجون کاش فرصت میشد ک بیام ولی کارای خونه دم عید اینقد زیاده ک اصلا نمیرسم

هربارم ک زنگ میزنه تا گفت چ خبر و ... بگو داشتم پتو میشستم یا ی چیزیو تمیز میکردم

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
مادرشوهر من دختر نداره ولی اصلا اهل این نیست بیان کاراشوکنن خونه منم بیاد کل خونمو تمیز می‌کنه تا لب ...

مال منم دختر نداره ولی انتظار کمک خیلی داره مثلا پی شوهرم میگه فلانی عروسش فامیلشون همه کارای خونشو میکنه کلا تنبل مشکلش فقط کار‌کردن من شوهرمم‌میگه ولش کن برات مهم نباشه ولی نمیتونم

پارسال مادرشوهرم گله گذاری کرد که عروسم نیومد کمک خونه تکونی همسرم گفت اولا این زرنگ باشه خونه خودشو تمیز میکنه دوما مگه زن من وقتی حامله بود بهت نیاز داشتیم گفتیم بیا تو خونه تنها میمونه از ترس مریض میشه گفتی نه من خونه و زندگی دارم 

همسرم گفت الانم خودت خونه و زندگیتو تر و تمیز بکنم از زن منم انتظار نداشته باش 😁

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
اوکی ولی خوش ب حالت خخخخخ

برا چی خوشبحالت 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
تو این شش ساله هیچ کاری براش نکردم . البته هیچ توقعی هم نداره . یکی دوبار خواستم جارو بزنم که مقاو ...

منم اصلا خوشم نمیاد کسی تو خونم کار کنه و همین طور دوست هم ندارم تو خونه کسی کار کنم

برا همین خونه کسی نمیرم ک بمونم.فقط در حد چند ساعت

خونه مادرشوهرمم شهرستانه چون انتظار داره مثل کوزت کار کنی براش، خیلی کم میرم

برمم نهایت یک شب بمونم

وقتی میاد خونمون تمام زندگی منو زیر و رو میکنه ک اصلاااااا خوشم نمیاد

ی بار خواهرشوهر مجردم باهاش اومده بود خونمون، با ی لحن مهربون و مودبانه نزاشتمش  تو خونه کاری انجام بده و بهش گفتم راحت باش من اینجوری نیستم ک بگم کمکم ندادی

بنده خدا خوشحال شد رفت نشست با نامزدش تلفنی حرف میزد.

یهو مادرشوهرم گفت تو باید بزاری بقیه تو خونت کار کنن ک راحت باشن و تو هم رفتی خونشون کمک کنی🙄با خنده گفتم خاله جون من نه خونه کسی کار میکنم ن دوست دارم کسی تو خونم کارامو انجام بده😁

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
منم اصلا خوشم نمیاد کسی تو خونم کار کنه و همین طور دوست هم ندارم تو خونه کسی کار کنم برا همین خونه ...

درستش هم همینه .

من یه دوست خیلی خوب دارم که واقعا دوسش دارم منتها خیلییی سعی می‌کنه تو خونه ی من کار کنه . مثلا به زور و قسم قوری رو ازم میگیره خودش چای بریزه 😐 فقط کم مونده بگه پاشو جاروبرقی بیار بکشم.

اما خونه خودش نمی‌ذاره پاشی یه لیوان آب بخوری 

این تنها اخلاق بدش هست که دلخورم می‌کنه و هرچی میگم ترک نمیکنه