2777
2789

کسایی که پیرو تاپیکای قبلیم بودن میدونن 

دیروز سر یه چیز کوچیک برای اولین بار بالای که فکر میکردم مهربونیت طوری دست روم بلند کرد که خدا شاهده گردنم هنوز درد می‌کنه کنترلو پرت کرد خورد به سرم تیکه تیکه شد پا شد ده بار دیگه هم زد 

رفتم توی اتاقم بهش پیام دادم کلی بد و بیراه و نفرین که تو اگر واقعا بچتو دوست داشته باشی اینطوری نمیکنی 

صبح بیدار شد منم نشسته بودم روی مبل از پشت اومد بغلم کنه گفت ببخشید دختر بابا 

هیچی نگفتم 

گفت آماده باش عصر بریم خرید هر چی میخوای بخر برای عید 

گفتم نیازی نیست اول دست بلند می‌کنی روم میخوای اینطوری خرم کنی؟

من نه عید دارم نه خریدی که دلمو باهاش خوش کنم برو برای خواهرات خرج کن که ادعاشون میاد(بیشتر مشکلات ما رو اونا درست کردن)

می‌خوام تا دو سه ماه اصلا باهاش صحبت نکنم 

دیروز غرورم شکست 

زیر پتو و بالشت جیغ می‌کشیدم و گریه میکردم 

صورتم هنوز قرمزه امروز نرفتم سرکار کلی بهم زنگ زدن 

بعد جایی که کار میکنمم بابام مدیر اونجاست😔

همه دوستام ازش پرسیدن مهی چرا نمیاد مدتیه 

گفته کار داره ولی نمیدونن در به در من دکتر اعصاب و روانم 

روحم آسیب دیده 

بگید چکار کنم دیگه🙃💔

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

از دیروز مثل یه مجسمه میمونم خیره میشم به در و دیوار 

سرم درد می‌کنه شدید 

وسط خنده میزنم زیر گریه وسط گریه میزنم زیر خنده 

...

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

قهر کن

من یادمه ۲ سال بابابام قهر بودم‌اما اروم بودم

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر کن من یادمه ۲ سال بابابام قهر بودم‌اما اروم بودم

دیروز بهش گفتم روی من حساب نکن که دخترتم فقط گروه خونیمون یکیه از این تاریخ به بعد

سر چی دعواتون شد عزیزم 

سر یه مشت داروی اعصاب⁦💔

مامانم اول شروع کرد هوف خستم توی افکارم غرق شدم

سر یه مشت داروی اعصاب⁦💔 مامانم اول شروع کرد هوف خستم توی افکارم غرق شدم

منم ۱۹ سالمه میفهمم چی میگی🥲💔

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

باورم نمیشه اینارو که داشتی میگفتی منظورت بابات باشه😶😶اولش فک کردم شوهرت این کارا رو کرده 

به خدا تا ماه قبل مثل ملکه ها باهام رفتار میکرد اصلااااا از گل نازکتر بهم نمی‌گفت 

یهو عوض شد کلا