2821
2789

مامانا من هفته سی و سوم بارداری هستم 

دیروز رفتم دکتر فشارم ۱۳ بود گفت بمدت یک هفته فشارتو هروز چک کن ببینم چطور میشه

بعد امروز صبح رفتم بهداشت گفت بخواب صدا قلبشو گوش بدم 

گفتم دیروز گوش دادم مطب گفت نه بخواب باید منم گوش بدم😐منم خوابیدم دخترم داشت تکون میخورد دستگاهو که گذاشت گفت ضربان قلبش بالا میزنه😓بعد هی دوباره شکممو تکون داد و چک کرد گفت یکم بالاس اما بهتر شده 

گفتم ممکنه بخاطر اینکه داره حرکت میکنه

گفت نه  شاید با ضربان قلب خودت مخلوط شده😐😐😐اخه قلب من کجا شکمم کجا😓دیروز تو مطب خوب بود

بنظرتون بخاطر حرکت بچه نبوده؟؟ خیلی نگران شدم🥺🥺

فقط اینو میتونم بگم بهداشت هیچی حالیشون نیست.پسر من رو اصلا متوجه رشد زیاد دور سرش نشدن.میگفت طبیعیه.دکتر پسرم گفت کدوم بیسوادی گفته طبیعیه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

اصلا بهشون اعتماد ندارم 😑😑😑

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط اینو میتونم بگم بهداشت هیچی حالیشون نیست.پسر من رو اصلا متوجه رشد زیاد دور سرش نشدن.میگفت طبیعیه ...

واااای چقدر همه میگن هی اینا حالی‌شون نیست

براچی رشد غیرطبیعی داشت؟الان حال پسر گلت خوبه؟؟

من اصلا بهداشت نرفتم و نمیرم چندبار هم زنگ زدن بهونه آوردم بخاطر این استرس هایی که میدن

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

من اصلا بهداشت نرفتم و نمیرم چندبار هم زنگ زدن بهونه آوردم بخاطر این استرس هایی که میدن

خیلییییی استرس میدن

منم بخاطر این رفتم ک گفتن اگ پرونده نداشته باشی بعدا برا واکسنای بچه قبول نمیکنن

واااای چقدر همه میگن هی اینا حالی‌شون نیست براچی رشد غیرطبیعی داشت؟الان حال پسر گلت خوبه؟؟

آره الان هفت سالشه خدا رو شکر خوبه اما دکترش همون زود یه آزمایش و سنوگرافی مغز گرفت که مطمئن شه آب دور مغزش مشکل نداره همونجا فهمیدیم پسرم نسبت به بچه های دیگه کمبود شدید ویتامین دی داره .من جایی نگفتم اما اینجا میگم پسر من تا ۱۸ ماهگی ملاجش هنوز باز بود .

آره الان هفت سالشه خدا رو شکر خوبه اما دکترش همون زود یه آزمایش و سنوگرافی مغز گرفت که مطمئن شه آب د ...

خداروشکر که الان خوبه

الهی خدا برات حفظش کنه عزیزممم♥️

چقدر حتما غصه خوردی🥺واقعا بچه آوردن خیلی سخته

خیلییییی استرس میدن منم بخاطر این رفتم ک گفتن اگ پرونده نداشته باشی بعدا برا واکسنای بچه قبول نمیکن ...

اصلا نگران نباش چیزی نیست

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

خداروشکر که الان خوبه الهی خدا برات حفظش کنه عزیزممم♥️ چقدر حتما غصه خوردی🥺واقعا بچه آوردن خیلی س ...

قربونت.بیشتر برام سخت بود تا بخام غصه بخورم ‌.فک کن بچه نو پا ملاجش باز باشه.بفد نمیخاستم کسی بفهمه شرایط سختترم بود اما نمیدونم جوانتر بودم یا چی انقد راحت کنار اومدم و گذشت اما الان به شدت استرسیم .این روزا معدم کلافم کرده انقد عصبیم

قربونت.بیشتر برام سخت بود تا بخام غصه بخورم ‌.فک کن بچه نو پا ملاجش باز باشه.بفد نمیخاستم کسی بفهمه ...

خیلی سخت بوده شرایط

از خدا میخوام به دلت آرامش بده♥️

توام برای من دعا کن منم خیلی عصبی و افسرده شدم😓

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز