2777
2789
عنوان

شرط سنی دانشگاه فرهنگیان ۱۴۰۲

3463 بازدید | 16 پست

دوستان اینجا کسی هست بالای ۲۲ سال باشه و بخواد برای فرهنگیان امسال کنکور بده ؟ انگار که یه زمزمه هایی هست که میخوان تغییرش بدن ماها چن نفریم یه گروه تو تلگرام داریم برای اعتراض اگه کسی هست خواهش میکنم جوین شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول و اخر همون ۲۴ ساله انقد وقت خودتونو با این گروه های اعتراضی تلف نکنید ۳ ماه دیگه کنکوره ها

رئیس فرهنگیان گفته ۲۲ 😐 شما میگید ۲۴؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
رئیس فرهنگیان گفته ۲۲ 😐 شما میگید ۲۴؟

رییس فرهنگیان گفته ۲۲ شده ؟

از اول سال هر چی بوده همونه،کلی جنجال میکنن اخرش همون که اول سال بوده میشه

یه عده با همین معیار اومدن الان وسطاش نمیتونن که حداقل واسه امسال عوضش کنن

🏃🏻‍♀️

اول و اخر همون ۲۴ ساله انقد وقت خودتونو با این گروه های اعتراضی تلف نکنید ۳ ماه دیگه کنکوره ها

خواهش میکنم کمکمون کنین اگه شرایط تون مث ماس خیلیا ب این امید از مهر کلی هزینه کردن

میشه بیای این گروه عزیزم واقعا شرمنده مون میکنی باید یکاری بکنیم .چند سالته توام فرهنگیان میخوای؟

نه عزیزم من تجربی هستم ۱۹ سالمه من این رشته مدنظرم نیست 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
خواهش میکنم کمکمون کنین اگه شرایط تون مث ماس خیلیا ب این امید از مهر کلی هزینه کردن

نه عزیزم هدفم فرهنگیان نیست

ولی اروم باش به خودت استرس نده اینجوری همه چی از دستت در میره ۳ ماه باقی مونده رو حسابی تلاش کن 

یه وقت نشه سن رو همون ۲۴ بمونه ولی تو تایم تلاش کردنتو تلف کرده باشیا

🏃🏻‍♀️