2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار نبردنم پارک 

جی.ش کردم وسط سالنمون

اونم جلو مهمون😌🤌

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

کفش همه مهمونا رو انداختم گونی دادم نمکی برد تا چند کوچه بعدش رفتن پس گرفتن....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

دعوام کردن ناراحت شدم جمعه بود بابام داداشام خونه بودن 

رفتم اتاقم همه عروسک هامو ریختم تو گونی که ازاین خونه برم 

توراه پله ها بودم که اومدن گرفتنم کجااا داریی میریی 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

میرفتم تو اتاق درو می‌بستم بلند بلند شعر من در آوردی میخوندم از روزگار شکایت میکردم مثل مداحی🤕

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

خاله هام اومده بودن خونمون هی میگفتم خاله بمونید (که با بچشون بازی کنم) هی میگفتن نه خاله یه یار دیگه میایم و باید بریم و .... رفتم تو کفاشاشون سنگ ریزه و خاک و قیر و اینا پر کردم😂

تو لیوان بغل بخاری جیش کرده بودم 😐شبا نمیبردنم دشسویی بیدارشون میکردم میگفن برو من از اینجا حواسم بهت هست 

منم تو تو همون سالن تو لیوان جیش کردم گذاشتم‌کنار بخاری 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بعدش کتک نخوردی احیانا؟

من پیاده بدو  اونا سواره   دنبال نمکی آی نمکی  کجا رفتی خخخخخ

تو فک کن نزدنم خخخخ

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com