2777
2789

سلام خانما 

من ارتودنسیم تموم شده دکترم میگه تا شش ماه نمیتونم جراحی لثه انجام بدم اما من میخواستم زودتر انجام بدم چون یکماه دیگه عروسیم هست برای بلندتر شدن تاج دندونام در واقع همون لبخند لثه ای 

کسی بعد از ارتودنسی انجام داده ؟؟ که مشکلی براش پیش نیومده باشه؟؟

منم میخوام انجام بدم لیفت لثه میدونی واحدی چتده؟

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ارتودنسي انجام دادم ولي جراحي لثه نه، اگه دكترت ميگه گوش بده

بلاخره درسشو خونده، يه چيزي ميدونه

چون تازه براكت هارو در اوردي احتمال برگشت به حالت قبلي فعلا خيلي زياده، اين ريسكو نكن

عزیزم برای لبخند لثه ای خو بوتاکس لثه میکنن. منم ارتودنسیم فعلا دیروز دکترم گفت بعد اینکه کارم تموم شد کمی باید لثه مو بالا ببرم متوجه حرفش نشدم که بخاطر لبخند لثه ایه .. 

ولی من گفتم بوتاکس لثه ای میزنم البته تا الان خودمم متوجه نبودم که لبخندم لثه ایه .موقع ارتودنسی کردن خودش گفت تا متوجه شدم

تو درمانگاه گفتن واحدی ی تومن اما خوب هرکی هرچی زورش برسه هست😑

من از کلینیک معمولی پرسیدم دوماه پیش گفتن واحدی ششصد ولی ماه پیش از یه متخصص معروف تو تهران پرسیدم میگفت ۱۵۰ تعجب کردم😐

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
عزیزم برای لبخند لثه ای خو بوتاکس لثه میکنن. منم ارتودنسیم فعلا دیروز دکترم گفت بعد اینکه کارم تموم ...

یعنی بوتاکس لبم رو بیارم پایین؟؟ ظاهر لبخندم بد نمیشه؟؟؟

واقعا؟؟ ب من گف ۸ تومن میشه ک

میخوای پیجش رو برات پیدا کردم بفرستم؟البته شاید الان افزایش قیمت داشته باشه نمیدونم

یعنی بوتاکس لبم رو بیارم پایین؟؟ ظاهر لبخندم بد نمیشه؟؟؟

عزیزم تو بری بگی بوتاکس لبخند لثه ای میخوام خودشون واست میزنن . مثل بوتاکس لیفت ابرو و بینی اینم یه نمونشه

_بوتاکس لثه_  یا _بوتاکس لبخند لثه ای _سرچ کن تو انستا یا دیوار عکس قبل و بعدشو فک کنم گوگل هم باشه. دیگه میخندی لثه اصلا معلوم نیست هزینشم ۳۰۰ تومن  تو شهر خودم اهواز. دور  لبتو بوتاکس میکنن 

عزیزم برای لبخند لثه ای خو بوتاکس لثه میکنن. منم ارتودنسیم فعلا دیروز دکترم گفت بعد اینکه کارم تموم ...

عزیز میتونی از دکترت بپرسی چقدر بعد از ارتودنسی میشه لبخند لثه ای انجام داد ب من بگی؟؟