نی_نی_یار_بنفش مدیر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1116 عنوان انتظار بعد ۵سال و بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 49 پست بچه ها واقعا مثبته؟؟؟من تجربه ۳تا سقط داشتم ب دلیل تشکیل نشدن قلب و پوچ بود بارداری.بعد ۲سال دارو درمون و پیگیری مجدد مثبت شده انگاریتروخدا دعام کنید دیگه اتفاق بد نیفته ب حق امام زمان کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه 1401/12/15 | 07:22 21 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوهغرور عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1544 عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنم با دل شکستم خدا خیرت بده خیر ببینی از زندگیت و عیدی تو از اقا بگیری برای منم دعا میکنی خواستم انتقال بدم مثبت بشهمرسی عزیزم
pashmako عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 6690 من دکترم هیچ مراقبتی نداد بارداری اولم باقرصای تحریک تخمک بود بارداری دوم طبیعی دکترم وقتی فهمید دفع ... عجیبه دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
flowerrrrrrrrrrrr عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1756 دوستان برای همتون از ته قلبم دعا کردم ممنون از تک تک تون انشآلله خیر و سلامتی و دل خوش ب زندگیاتون ب ... عزیزم کی بی بی چک زدی؟ منم مثل تو شده ولی من دو روز از موعدم گذشته و انقد کم رنگه الان شک کردم چون گفتم حتما دیگه باردار نیستم
نی_نی_یار_بنفش مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1116 عزیزم کی بی بی چک زدی؟ منم مثل تو شده ولی من دو روز از موعدم گذشته و انقد کم رنگه الان ... سلام عزیزم من ۱۷هم وقت پریودمه ۲روز مونده هنوهمون ک حاله انداخته مثبتع میخای فردا ادرار اول صبح یه تست دیگه بزن کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
نی_نی_یار_بنفش مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1116 منم دوتا سقط داشتم که متوجه شدن غلظت خون دارم .با مثبت شدن سومی امپول انوکساپارین دور نافم تزریق میک ... منم قرص آسپرین میخورم دکترم گفته باید امپولم بزنم کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه