2777
2789
عنوان

انتظار بعد ۵سال و بی بی چک مثبت

1423 بازدید | 49 پست

بچه ها واقعا مثبته؟؟؟

من تجربه ۳تا سقط داشتم ب دلیل تشکیل نشدن قلب و پوچ بود بارداری.

بعد ۲سال دارو درمون و پیگیری مجدد مثبت شده انگاری

تروخدا دعام کنید دیگه اتفاق بد نیفته ب حق امام زمان

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه

اشکم درومد 

آره عزیز دلم مثبته خدا برات حفظش کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته

مبارکه😍😍😍😍😍

خییییلی مبارکت باشه😭

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

منم دوتا سقط داشتم که متوجه شدن غلظت خون دارم .با مثبت شدن سومی امپول انوکساپارین دور نافم تزریق میکردم و خداروشکر گل پسرم الان ۵ساله میشه

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد

عجب روز با برکتیه امروز

از ۱ ساعت پیش تا الان ۳تا بیبی چک مثبت دیدم😍😍😍😍

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
اشکم درومد  آره عزیز دلم مثبته خدا برات حفظش کنه

😭❤️

قربونت الهی هر چی از خدا میخای بهت بده تروخدا واسم دعا کنید  

ممنونم عزیز دلم 

از خدای مهربون می خوام این یه بچه سالم و صالح باشه و هر دوتون زیر سایش سالم و سلامت باشید

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش