2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید یه سوال دارم

126 بازدید | 16 پست

خوشگلا لطفا مسخرم نکنید و تیکه هم نندازید ولی من یه سوال دارم ☹️چجوری میشه دوقلو باردار شد؟! ینی اگه کسی ارثی نداشته باشه همچین ژنی رو چجوری میشه که دو قلو میشه بچش؟ مثلا ربطی ب خورد و خوراک زن باردار داره یا رژیم غذایی داره چجوریاس

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر رژیم به خودت و همسرت میده

مرسی عزیزم 💞

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
دوقلویی بده عزیزم اصلا توصیه نمیکنم چون ذهنشون به اندارزه یه نوزاد کامل نمیشه اکثراهم ضعیفین نسبت به ...

والا ما ت فامیل اکثر بچه ها دوقولوهستن

همشون شیطون و باهوش 

باورتون نمیشه چیزایی میگن ک مغز من سوت میکشه

بچه هم هستن هنوز

البت اونا ژنشون رو دارن

یک عدد خسته:))
برو دکتر رژیم و دارو میده

داروها عوارض بدی نداره ینی 

دوقلویی بده عزیزم اصلا توصیه نمیکنم چون ذهنشون به اندارزه یه نوزاد کامل نمیشه اکثراهم ضعیفین نسبت به ...

عع من نمیدونستم ☹️🥺

والا ما ت فامیل اکثر بچه ها دوقولوهستن همشون شیطون و باهوش  باورتون نمیشه چیزایی میگن ک مغز م ...

آخه الان یه خانومی گفتن مغزشون کامل نیست اندازه یه نوزاد . من نامزدم عاشق دوقلوه و دو ماه دیگ میریم سر خونه زندگی و می‌خوایم زود نی نی دار شیم دو تامون عاشق بچه ایم 😍گفتم بپرسم اگه لازمه دکتر برم چند ماه زود تر از بارداری برم دکتر 

والا ما ت فامیل اکثر بچه ها دوقولوهستن همشون شیطون و باهوش  باورتون نمیشه چیزایی میگن ک مغز م ...

خب اونا ژنشونو دارن کسی نداره نباید اقدام کنه چون بچه ها ضعیفت تر میشن از همه لحاظ

آخه الان یه خانومی گفتن مغزشون کامل نیست اندازه یه نوزاد . من نامزدم عاشق دوقلوه و دو ماه دیگ میریم ...

ن چیزایی ک دیدمو دارم میگم

یکی هم بود بچش نمیشد

دکتر رفت و اینا دوقولو شد بچه حالا نمیدونم چیکار کرد خودش خواست یا خودش شد و نمیدونم

ولی بچه ها الان سالمن 

باهوش و از همه نظر عالی

بچه های فامیل شوهرمم ک کلا ژنشون اینه

منم دوقلو دوست دارم

خداکنه ژن ب ماهم برسه😂

یک عدد خسته:))
خب اونا ژنشونو دارن کسی نداره نباید اقدام کنه چون بچه ها ضعیفت تر میشن از همه لحاظ

ای بابا اره راس میگی 😔😔😔😔😔😔😔

ن چیزایی ک دیدمو دارم میگم یکی هم بود بچش نمیشد دکتر رفت و اینا دوقولو شد بچه حالا نمیدونم چیکار ک ...

عاخی ایشالله عزیزم دو قلو دار میشی خوشگل 😜💖💖