2777
2789
عنوان

شوهرم بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11137 بازدید | 174 پست

کاری به کارشون نداشته باش اصلا به روی خودت نیار که چیزی به مادرش میگه توهم مواظب رفتارت باش که ازت چیزی پیدا نکنه بره بگه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به کارشون نداشته باش اصلا به روی خودت نیار که چیزی به مادرش میگه توهم مواظب رفتارت باش که ازت چ ...

دلم داره میترکه از غصه

هنوز ۶ ماه نشده دستش روم بلند شد  ادمی ک بخاطرش جلوی خانوادم وایسادم

کاش بمیرم کاش

بگم ک چی بشه؟  اونام غصه بخورن؟اینجوری حداقل خودمم ک اب میشم و دق میکنم خانوادم بزار فک کنن خو ...

ببخشینااااا خاک تووووووو سرت 

چرا احمق بازی درمیاری غصه چی بخورن فردا ی بلایی سرت بیاره چی فک میکنی فقط همین سیلی میمونه از کجا میدونی ب کتک کاری های افتضاح نمیرسه تاپیکای مشابه و نمیخونی ؟ پس فردام میگن بچه بیار اخلاقش خوب میشه بچه میاری ی نفر دیگرم ب خاک سیاه میشونی 

شوهرت تغییر دادنه عادتش سخته 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
دلم داره میترکه از غصه هنوز ۶ ماه نشده دستش روم بلند شد  ادمی ک بخاطرش جلوی خانوادم وایسادم ک ...

منم عقدم دستش روم بلند میشه ولی خودشو کنترل میکنه مثلا

تهشم میگه من نزدمت و اگه بزنمت چیکار میکنی و...؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

روز جشنمون آنچنان کتک کاری داشتیم منو شوهرم ک انگار میدون جنگ بود اون بزن و من بزن 😐😂بعد عروسیمون روز سوم اگه اشتباه نکنم بازم کتک کاری بود دوسال اول زندگیمون مثل سگ و گربه بودیم حتی نصف شبم میومد سراغم منم خدایی میزدما کبود میشدم و کبود میکردم 😑💔خیلی گریه کردم خیلی غصه خوردم مثل الان تو خیلی شبا با بغض مامان بابامو صدا کردم ک کجایید ببینید دخترتون تازه عروستون کتک خورده و گوشه اتاق کز کرده از درد تو خودش 💔انقد دردایی کشیدم از این زندگی ک الان حال تورو قشنگ بفهمم تو یه سیلی خوردی و انقد ناراحتی فکر کن من انقد مشت و سیلی میخوردم ک از درد ناله میکردم همه اون روزا گذشت فقط غمش موند تو دلم اما خب فقط می‌خوام بگم بهت غصه نخور شوهر منم اول هرچی. میشد مامان باباشو خبردار میکرد خودش دیگه فهمید با گفتن همه.چیو بدتر می‌کنه الان خداروشکر خوبیم باهم ولی خیلی سخت گذشت دوسال اول به من 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

دلم داره میترکه از غصه هنوز ۶ ماه نشده دستش روم بلند شد  ادمی ک بخاطرش جلوی خانوادم وایسادم ک ...

آره منم بخاطرش جلوی بابام وایستادم ، خیلیم کتکم زده ولی به بابام نگفتم که بیشتر بشکنه🥲 سعی میکنم زیاد کاری به کارش نداشته باشم از طلاق هم خوشم نمیاد چون مطمئن باش همشون ی کرباسن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...