2777
2789

نه راضی نبودم اصلا 

ولی خوب زن باید استقلال مالی داشته باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه شاغل شده .سه ساله .خواهربرادرام كه كوچيكن وابتدايين خيلي صدمه ديدن .منم كه بايك بچه واقعامادرمونميبينم وبه نظرم كانون گرم خانواده ازهم پاشيده شده😑مادرم ارايشگره

arsalanفندق مامان💋

راضی بودم و بخش بزرگی از پیشرفت و رشد شخصیتیم رو مدیون استقلال و شخصیت محکم مامانم میدونم و دلم میخواد شبیهش بشم

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.

نه راضی نبودم چون همیشه تنها بودم 

درسته از لحاظ مالی مشکلی نداشتم، ولی من بیشتر به وجود خود مادرم تو اون سن نیاز داشتم😞

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

بستگی به سبک زندگی

سن بچه

و ساعت حضور پدر و مادر داره

من در کل مادر شاغل رو به مادری که خونه دار هست، ترجیح میدم

کیفیت مادرانگی رو خیلی عوامل می بره بالا، فقط به ساعت حصور توی خونه نیست 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بدترین حس دنیا اینکه بیای خونه نباشه 

اینکه همیشه خسته و بی اعصاب 

اینکه بعضی روزا واقعا نیاز داری فقط باشه و نیست 

اینکه اگر برادر یا خواهر جنس مخالف داشته باشی تو سن بلوغ یکم فضا متشنج میشه ...