2777
2789

بچه ها میشه یکم باهام حرف بزنین آروم شم 

تاپیک قبلیم نوشتم که باشوهرم ومادرشوهرم دعوام شد اومدم خونه خواهرشوهرم چونکه خونه بابام شهرستانه میخواستم صبحش به بابام زنگ بزنم بیاد دنبالم خواهرشوهرم نزاشت گفت عیده زشته بخوای قهرکنی توفامیل آبرو داریم وازاین حرفا زنگ زد شوهرم اومد اونجا دنبالم اما واقعا ازش بدم میاد گفتم نه نمیتونم جایی توباشی بیام دیگه گفت من نمیام خونه ولی تو برگرد خوب نیست اینجابمونی دیگه اصرار کرد رفتیم خونه خودمون من گذاشت اونجا ورفت من بدبختم توشهر غریب تنها دوروزه خونم تا امشب باپدرشوهرم برگشت منم دیگه حوصله بحث نداشتم اومدم تو اتاقم اونم توپذیرایی  خوابیده ازهمه دنیا بیشتر دوسش داشتم همه کسم بود اما دلم شکست خیییلی صبوری کردم ولی فایده نداره میخوام عید که رفتم خونه پدرم دیگه برنگردم یه بار واسه همیشه تمومش کنم چون دیگه خسته شدم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی  لجبازه دست بزن داره مغروره سختگیره اصلا فکرکن انگار من یه برده بودم اومدم تواین خونه&n ...

اینجور مردها تربیتشون مشکل داشته، مشکلشون ریشه ایه من که اصلا درک نمیکنم رفتارهاشونو چرا آخه تو زن گرفتی که آرامشت بیشتر شه چرا زندگی رو جهنم میکنی

انقدروانموکردم ظاهر زندگیمون خوب بوده  که مشکلی ندارم انگار همه خوشحال میشن من طلاق بگیرم

آره دقیقا 

امان از حرف مردم

خوشبحال کسی که واقعا خوشبخته و نقش بازی نمیکنه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خیلی ناراحتت شده ام که جلو همه زده تو صورتت زیاد خونه مادر شوهرت نرو که نخوای اینطوری خورد بشی

کلا نمیرم واقعا تصمیمم گرفتم جداشم ازش 

همیشه میگه بخوای جدی طلاق بگیری میکشمت د وست دارم واقعا بکشه راحت بشم ازدستش

کلا نمیرم واقعا تصمیمم گرفتم جداشم ازش  همیشه میگه بخوای جدی طلاق بگیری میکشمت د وست دارم واقع ...

نه خدا نکنه دلم برات هزار تیکه شد یکم بترسونش بگو میخوام قهر کنم دیگه بعد عید نمیام میمونم خونه بابام شاید یکم تغییر کرد