2777
2789
عنوان

سوپرایز تولد نامزدم

730 بازدید | 30 پست

دوست پسرمه 

۳ ساله هر سال برام‌تولد میگیره. میخوام سوپرایزش کنم.....بهم ایده میدین ؟ فردا شام قراره بریم بیرون 

تو ذهنم دو تا مورد هست کیک ببرم رستپران بگم بعد غذا بیاره 

یا برین رستوران برگر مورد علاقشو سفارش بده از قبل بگم رو برگرش شمع بزاره 

نظر شما چیه ؟

مردها اینطوری خوشحال میشن ؟

هیجان اینطوری فکر کنم بیشتر ما دوست داریم 😂 اونا ساده ترن 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا فک نمبکنم کسی از توجه بدش بیاد  ایده ای نداری اگه این کارو نکنم ؟

نگفتم که بی محلی کن بهش

مدل تولدت رو گفتم....

شایدم ما دوست نداریم اینطوری

نه ایده هام بیشتر کادوی تولده

من تولد همسرم از اول دوستی کیک پختم براش 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

از اینا براش بگیر⁦ಥ⁠‿⁠ಥ⁩...

هرچند امسال دیر شده...ولی ایده بگیر برا سال بعد😁😂❤️

سلامم😁اگه واسه تولد،سوپرایز،سالگرد ازدواج...یا هر چیز دیگه ای نمیدونی چه هدیه ای بگیری تا طرف مقابلت به شدت ذوق زده بشه،به پیج من سر بزن،اونجا هدیه ندارم،بلکه یه صندوقچه کوچولو واسه هدیت و عکسای قشنگت دارم😍@zimi_carti
😂😂 منم هر سال همین کارو میکردم فقط میخواستم این سری متفاوت تر باشه🥺

من فقط مدل کیکم و لباسامون عوض شده 😂😂😂

البته هدیه خوب بهش میدم، ولی همسرم خودشم اهل تولد برای خودش نیست 

چه خوشگله کجا داره ؟

خودم درست میکنم😁صفر تا صدش کار خودمه و تمامش با دستع😍طبق سلیقه خودت میتونی سفارش بگیری😎

اسم پیجم روش هست😁

جای عکس،متن....هم داره😍

سلامم😁اگه واسه تولد،سوپرایز،سالگرد ازدواج...یا هر چیز دیگه ای نمیدونی چه هدیه ای بگیری تا طرف مقابلت به شدت ذوق زده بشه،به پیج من سر بزن،اونجا هدیه ندارم،بلکه یه صندوقچه کوچولو واسه هدیت و عکسای قشنگت دارم😍@zimi_carti