2777
2789
عنوان

وابستگی شدیدبچه سه ساله

864 بازدید | 35 پست

دخترم شدیداً ترس و وابستگی داره😔 مدام میگه مامان بیا پیشم بشین، اصلا یک لحظه هم بدون من نمیتونه، خیلی اعصابم ضعیف شده، صبح تا شب فقط میگه کنارم بشین بازی کنم، هروقت میریم بیرون هم هیچ دوستی پیدا نمیکنه فقط کنار خودم میشینه، تنها تو اتاقش میترسه، اگه یه لحظه برم تو آشپزخونه فقط جیغ میزنه و گریه میکنه، سه سالشه ولی هنوزم توقع داره بغلش کنم و همش کارش شده جیغ و گریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم‌مقصر خودمونیم ک‌ همش کنارشون بودیم بچه منم۱۴ماهشه مشکلم همینه اصلا تنها بازی نمیکنه چسبیده ب من همیشه...سر همین چسبیدن ب منم راه نمیره مستقل بازی نمیکنه برا خودش منم‌موندم چ‌کنم درکت میکنم

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد
فک کنم‌مقصر خودمونیم ک‌ همش کنارشون بودیم بچه منم۱۴ماهشه مشکلم همینه اصلا تنها بازی نمیکنه چسبیده ب ...

از یه سنی به بعد درست میشن پسر من از هجده ماهگی به بعد وابستگیش کم شد بزارید پیش مادر یا مادرشوهرتون یا همسرتون ‌خودتون برید بیرون کم‌کم عادت میکنه 

اروم اروم سعی کن چنثانیه تنهایی رو یادش بدی بعد یواش یواش بیشترش کن

هیچ وقتم نترسونینش

اعتماد بنفس رو یادش بده بهش بگو تو قوی شجاعی حتی شده با کشتن یه پشه شجاع بودن رو بهش یاد اوری کن

تو جایی مثل پلرک هم خودت پیش قدم شو با بچه های دیگه و در کنارش خودتم شرکت کن و باهاشون بازی کن بزار عادت کنه

البته این فکر منه