2777
2789
عنوان

کارخوبی کردم بلکش کردم ؟

132 بازدید | 13 پست

سلام من مدتی بود بااقایی اشنا شدم 

اولش باهدف ازدواج واشنایی بیشتر اشنا شدیم فکرمیکردم پسرخوبیه تااینکه یه روز اومد خونمون بدون اینکه به من بگه از گوشی خونه زنگ زده بود ب تلفنش و شماره خونه روبرداشته بود 

اینم بگم شروع اشناییم بااین اقا یهویی یه مزاحم تلفنی پیدا کردم ک مدام زنگ میزدو میگفت اشنابشیم ومن جواب نمیدادم 

تااینکه فردای اون روزی ک این اقا اومدورفت دیدم شماره مزاحم تلفنی افتاده روی گوشی خونه وحتی زنگ زده بود بادخترم حرف زده بود که مامانت کجاست؟؟

منم ازاونجایی ک شماره خونه رو کسی نداشت فهمیدم خودشه 

زنگ زدم بهش گفتم یه مزاحم دارم میخام شکایت کنم ازش 

چون اسم شکایت اومد مجبورشد خودشو لو بده وگفت من بودم 

منم خیلی عصبی شدم گفتم من بهت اعتماد کردم اومدی خونم چرابدون اجازه یواشکی شماره رو برداشتی 

یه ماهم هست ک بایه خط دیگ هی پیام میدادو مزاحم میشد بااینکه بلکش کرده بودم باز زنگ میزد 

ازقبلم رفتارایی دیده بودم ازش که ازچشمم افتاده بود مثلا اول اشنایی دنبال تماس و بوسه واینا بود منم گفتم دیگ نمیخام و کلا بلکش کردم 

صبح پاشده اومده محل کارم کلی اونجا دادزدم گفتم نمیخام دیگ بهت اعتماد ندارم 

ازصبح هزاردفعه زنگ زده 

میدونم کارم اشتباه بود اصلا اینجوری ازروی تنهایی وارد رابطه اشتباه شدم ازهمون اول حس میکردم فقط دنبال رابطه اس 

الانم هی پیام میده که بلایی سرخودم میارمونمیتونم فراموشت کنم وازاین حرفا ولی من بدم اومده دیگ ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا شاید واقعا دوستون داشته باشه یا قصدش اذیت کردن شما باشه 

اخه مزاحم که شد من گفتم قصد اشنایی ندارم وبلکش کردم ولی باز ادامه میداد وزنگ‌میزدوحرفای بی ربط میزد 

مثلا میگفت ادای تنگارو درنیار

انگار شکاکه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
 اخه مزاحم که شد من گفتم قصد اشنایی ندارم وبلکش کردم ولی باز ادامه میداد وزنگ‌میزدوحرفای بی ربط ...

اینطور ک معلومه این آقا ی تخته ش کمه کار خوبی کردین ک بلاکش کردین چون حس میکنم نرمال نیس

اره خیلی روزی هزار بازمیگفت خیالم راحت باشه فقط بامنی  یه یه جایی میخاستم برم شک میکرد

این بدرد زندگی نمیخوره همون بهتر بهم زدی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
بچه ها بلاکش کردم ولی هریه ربع زنگ میزنه بخداازصبح داره زنگ میزنه عجب غلطی کردم  میترسم دوباره ...

فقط بی محلی کن اگر خیلی پیگیرت شد شکایت کن ازش میره تو هفت سوراح قایم میشه خودش

هر چه در جستن آنی، آنی

عزیزم چرا وقتی کسی رو نمیشناسی میاری خونه؟؟؟؟نمیترسی ازش مریضی بگیری یا بلایی سر خودت ‌‌و بچه هات بیاره؟؟؟بعد چرا دیگه آدرس محل کارت رو بهش دادی؟؟؟معلومه تو روابطت محتاطانه عمل نمیکنی و از روی تنهایی حاضری با هر کسی دوست بشی...از کجا معلوم این آقا که میگی مزاحم تلفنی بوده بیمار روانی نباشه؟یا از کجا معلوم از طرف کسی نباشه؟اگر بخوام خیالت رو راحت کنم این روابط بیشتر به خودتو بچه هات ضربه میزنه،تنهایی شرف داره...ولی اگر دنبال ازدواج یا رابطه مطمئن هستی، باید بگردی تو همون محل کار یا از طریق همکار و فامیل و دوست یه کیس مناسب پیدا کنی...این روابط اصلا اصلا عاقبت خوبی نداره من از روی تجربه و چیزایی که دیدم دارم این حرفارو بهت میزنم

میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین.ممنون