2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای ۱ عید پولش را میخوای من بودم الان می‌فروختم داره ریزش میکنه طلا شاید تا دوتون برسه

لعنت بهشون که هیچ چیزی معلوم نیست همین شایدااا من خودم داخل ۲۷۰۰ طلا خردیم 

بستگی به نیازت داره که آیا ضروریه فروش و نیت فروش چی باشه ببین نهایت اگر بمونی زیاد شه تا اون زمان نیازت مثلا چقدر بالا خواهد رفت ارزشش رو داره یا بررسی کن اگه مثلا بیاد پایین میتونی نیازت رو تا اون زمان برطرف کنی...خلاصه بسته به نیت اون کارته عزیزم

مرسی گلم❤️😘

قربونت عزیزم مثلا من خودم نیازم شد فروختم بعدش یهو رفت تا این اوج قیمتی مثلا اگه چند روز دیرتر می‌فروختم حدود ۳ گرم باید کمتر میفروختم ولی خب اگه ارزون هم میشد از اونور باید بیشتر میدادم خلاصه الان به اندازه پول یکی دو گرم آنقدر تو حال آدم تاثیر نمیزاره اگه بالا هم بره ولی اگه پایین بیاد ی موقع واقعا میبینی دیگه نمیشه جور کرد ولی خب در این حدم ناجور نمیشه..بیشتر باید تو فاز قیمتی بلند مدت اینارو در نظر گرفت تا اول فروردین فک نکنم از این بالاتر بره 

مرسی گلم❤️😘

من امروز طلا فروختم 

طلافروشه با اکراه برداشت میگه طلا ریزشی شده دراصل نباید بخرم ولی چون باید طلای مستعمل تحویل بدم می‌خرم 

اگر می‌شد تا اول عید پول رو ازجای دیگه جور میکردی بهتر بود