الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی به نیازت داره که آیا ضروریه فروش و نیت فروش چی باشه ببین نهایت اگر بمونی زیاد شه تا اون زمان نیازت مثلا چقدر بالا خواهد رفت ارزشش رو داره یا بررسی کن اگه مثلا بیاد پایین میتونی نیازت رو تا اون زمان برطرف کنی...خلاصه بسته به نیت اون کارته عزیزم
قربونت عزیزم مثلا من خودم نیازم شد فروختم بعدش یهو رفت تا این اوج قیمتی مثلا اگه چند روز دیرتر میفروختم حدود ۳ گرم باید کمتر میفروختم ولی خب اگه ارزون هم میشد از اونور باید بیشتر میدادم خلاصه الان به اندازه پول یکی دو گرم آنقدر تو حال آدم تاثیر نمیزاره اگه بالا هم بره ولی اگه پایین بیاد ی موقع واقعا میبینی دیگه نمیشه جور کرد ولی خب در این حدم ناجور نمیشه..بیشتر باید تو فاز قیمتی بلند مدت اینارو در نظر گرفت تا اول فروردین فک نکنم از این بالاتر بره