2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ میترسم آلودگی داشته باشه

تو رو خدا اینقدر حساسیت بخرج ندین ممکنه چه آلودگی داشته باشه؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
منم باردارم هر چی دستم بیاد میخورم،ولی کم مثلا اب هویج تا حالا دو لیوان خوردم،سن ایچ میخورم گهگدار ...

بسلامتی زایمان کنی عزیزم

منم امشب پفک خوردم

گاهی نوشابه و دلستر میخورم سوسیس کالباس نمیخورم که اونم از قبل هم نمیخوردم

نمیدونم باکتری چیزی خخخخخ

بابا هیچی نمیشه همه چی بخور و لذت ببر طرف ویار خاک می‌کنه کل بارداری خاک میخوره چیزی نمیشه شما از مربای انجیر پاستوریزه می‌ترسی😜

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بابا هیچی نمیشه همه چی بخور و لذت ببر طرف ویار خاک می‌کنه کل بارداری خاک میخوره چیزی نمیشه شما از مر ...

باشه ممنون عزیزم 

دعا کن سالم دنیا بیاد خیلی سختی کشیدم برا این بچه

بسلامتی زایمان کنی عزیزم منم امشب پفک خوردم گاهی نوشابه و دلستر میخورم سوسیس کالباس نمیخورم که اون ...

انشالله توهم بسلامتی زایمان کنی

منم اصلا کالباس نمی خوردم شاید ۶ ماه یبار ،الان خیلی هوس میکنم!

بچه ات پسره؟ترشی دوست داشتی یا شیرینی؟

انشالله توهم بسلامتی زایمان کنی منم اصلا کالباس نمی خوردم شاید ۶ ماه یبار ،الان خیلی هوس میکنم! بچ ...

ممنون خانمی

بله پسره. والا من زیاد نه به ترش علاقه دارم نه شیرین. 

اما خب سیب قرمز دوس دارم و میوه های شیرین. 

خیلی ویار بدی داشتم یعنی حالت تهوع و بالا آوردن بخاطر همون اشتها و میل به خوردن نداشتم لاغر شدم‌. از هفته ۹ تا ۱۶ حالت تهوع وحشتناک داشتم.