نازانسودا مدیر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 2651 عنوان تو رو خدا بیاین بگین چه جوری تو زندگی بی خیالین | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 17 پست من یه موضوع کوچیکو برای خودم بزرگ میکنم خیلی اذیت میشم خیلی همشدوس دارم بهترین باشم از هر نظر .نشخوار فکری دارم خسته شدم سر کارم میرم مشکلات کارم هم هست اونجام همینجورم 1401/12/14 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامیه_قدیم_۹۲ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 767 یه مدت زیادی اینجوری بودم وسواس شدید فکری بعدش شد اضطراب بعد افسردگی و آخرسر هم شد پانیک آخرسر رفتم پیش روانپزشک دو سال دارو خوردم و خداروشکر درمان شدم
نازانسودا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 2651 یه مدت زیادی اینجوری بودم وسواس شدید فکری بعدش شد اضطراب بعد افسردگی و آخرسر هم شد پانیک آخرس ... اره فکر کنم منم باید برم چه داروهایی میخوردی خواب آور بود ؟
سامیه_قدیم_۹۲ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 767 اره فکر کنم منم باید برم چه داروهایی میخوردی خواب آور بود ؟ یادم نیست نه من شاغلم دکترم داروهای خواب آور نمیداد اتفاقا سرحال هم می شدم بعضی وقت ها که داروهام تغییر می کرد و یه کم خوابم می گرفت سریع می گفتم برام عوض می کرد خداروشکر چاق هم نشدم ولی واقعا از اون شرایط نجات پیدا کردم