2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان.ممنونم.بپرس توروخدا.کجای آزادی برم😂.

متروزیرگزروتااخربروبیرون برو اونورخیابون همین جوری تااخرمستقیم برودیوارای زرشکی داره هرکدوم ازاتوبوس واحدای اسلامشهروسوارشی ازچهاردونگه ردمیشه به راننده بگوهمون جاپیادت کنه

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
متروزیرگزروتااخربروبیرون برو اونورخیابون همین جوری تااخرمستقیم برودیوارای زرشکی داره هرکدوم ازاتوبوس ...

مترو زیر گذر منظورت کجاس دقیقا.میدون آزادی پیاده شم خوبه؟

مترو زیر گذر منظورت کجاس دقیقا.میدون آزادی پیاده شم خوبه؟

اره دیگه مترومیدان ازادی موقع بیرون اومدن دست راست نوشته زیرگذرعابرپیاده همونومستقیم بیاتااخرچندتامغازه قاب گوشی وخوراکی هست کلا که ازمترواومدی بیرون بروانورخیابون فقط سمت اتوبان برومستقیم نری داخل خیابون 

مستقیم برومیدان ازادی روببینی یعنی درست میری

بازم کسیودیدی سوال کن گم نشی

اتوبوس کرایش فکنم۵ ۶تومنه ولی تاکسیا بزورسوارمیکنن بگی بالای۴۰ ۵۰ ازت میگیرن

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه