2777
2789

من امروز رفتم چشم پزشکی  قطره ریختن واسم وقتی خواستم خارج شم اشتباهی یه در دیگه رو باز کردم برا خروج دکتره راهنماییم کرد به سوی در خروجی😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هر کار می‌کرد نمیتونست نبض دستم رو پیدا کنه

گفتم آقای دکتر من طاقتش رو دارم اگه مردم بهم بگین😂😂اینقدر خندید🤣🤣

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

😐به منشیش گفت چایی بیارن گفتن چایی دوست ندارم بگو کافی بیارن 😹😹😐😐 

دکتره :/ ۲۰۰ پول ویزیت دادی اندازه ۳۵۰ میخوای کافی بخوری؟😹😹😹😹😹

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

دفترچه پسرمو اشتباهی داده بودم بعد هی منتظر بودم اسم منو بخونن هی فاز آدم های شاکی هم در میاوردم .یعنی چی من الان یک ساعته اینجام اسممو صدا نمیزنید؟؟

داشتم با منشی دعوا میکردم چشمم خورد به میزش دیدم دفترچه پسرم جلوشه😆🙈

گفتم ببخشید اونی که صدا میزنید پسر منه🤣🤣🤣دکتر زنانم بودم.اسم پسرمم بد تایپ شده بود به اسم یک خانم داشتن صدا میزدن اشتباهی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من‌ بچه دومم بد  جور دندون درد گرفتم(۸ماهه حامله بودم) ،رفتیم دندون پزشک...نگو رفتم ی راست نشستم پشت میز آقا دکتر ،کیفمم گذاشتم رو میزش بعد احساس میکنم اونایی ک منتظرن دارن ی جوری نگام میکنن اونقدر درد دارم با خودم میگم من چرا رو به روی اینا نشستم ،خلاصه دفعه دوم ک رفتیم پانسمانشو عوض کنه تازه فهمیدم چی به چیه

نگو دکتره و منشیش کلی پشت سرم خندیدن😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)