2777
2789
منم همینطور . از 15 سالگی تا الان ک 31 ام . ولی دهه هشتادی از عشق زیاد مجنون میشن 😁😅 عشق فقط دهه ...

فک نمیکنم به دهه ارتباط زیادی داشته باشه، من خودم با دهه هشتاد فاصله ی چندانی ندارم ولی طرز تفکرم اینیه که نوشتم، نه که مجنون بشم از عشق زیادی😄

فک نمیکنم به دهه ارتباط زیادی داشته باشه، من خودم با دهه هشتاد فاصله ی چندانی ندارم ولی طرز تفکرم ای ...

اخه دهه هشتادیا اقعن گند همه چی رو دراوردن گند زدن ب کلمه عشق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اشتباه باشه ولی از نظر من فقط بالا پایین شدن هورمونه یه حس مثل غم وشادی که پایدار نیست وتغییر م ...

میگن عشق بعد ازدواج تبدیل میشه به دوس داشتن

ولی به نظر من تبدیل میشه به عادت... عادت به حضور همدیگه

چقدر درسته این حرف؟ خواهشا صادقانه بگید💛

دارم  ۶ ساله تو رابطه عاشقونه ام

سوگل میتونم یه سوال رک و راست بپرسم صادقانه جوابمو بدی؟

فک میکنی این دوس داشتن بین شما خالصانه بوده یا اینکه فاکتورای دیگه ای هم این وسط دخیل بوده؟ (مثلا پول، مثلا قیافه ی خیلی خاص، یا صرفا فرار از خانواده، ترس از تنهایی؟)

سوگل میتونم یه سوال رک و راست بپرسم صادقانه جوابمو بدی؟ فک میکنی این دوس داشتن بین شما خالصانه بوده ...

واقعیت من چهرم متوسطه رو به بالاست بخوای عکسمونم میزارم ببینی

بعد من ۱۸ اون ۲۲ سالش ک بود دوست شدیم نه پول کاری نه موقعیتی 

تو این ۶ سال خیلی چیزا عوض شد هردو دانشگاه دولتی ارشد قبول شدیم سره کار رفتیم پول جمع کردیم قبلش هیچی نداشتیم فقط عشق بینمون بود هیچ دلیلی نبود که بخواد باعث بشه باهم‌باشیم به جز علاقمون

میگن عشق بعد ازدواج تبدیل میشه به دوس داشتن ولی به نظر من تبدیل میشه به عادت... عادت به حضور همدیگه ...

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید،دیدم زن ومردایی که بهترین دوستای همن از کنار هم بودن لذت میبرن یه دنیا حرف مشترک دارن خوب به نظر من اینا اگه اون عشق داغ اولم نداشته باشن همون دوست داشتنه خیلی لذت بخشه ولی اگه اینجوری نباشی و قرار باشه زندگی کنی خودتو وفق میدی وبه قول شما به هم عادت میکنی

دیگه کسی از مریم بهم نزدیک تر نبود فک کردم بهم عشق داره ولی سر ی چیز کوچیک رفت ...

مطمئنی سر یه چیز کوچیک بود؟ شاید دلیل اصلیش چیزای بزرگتری بوده اون چیز کوچیک فقط ویترین ماجرا بوده

واقعیت من چهرم متوسطه رو به بالاست بخوای عکسمونم میزارم ببینی بعد من ۱۸ اون ۲۲ سالش ک بود دوست شدیم ...

واقعا از ته دل خوشحال شدم که اینو شنیدم

کم پیدا میشه چنین رابطه ای واقعا

پایدار باشین عزیز دلم💖

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید،دیدم زن ومردایی که بهترین دوستای همن از کنار هم بودن لذت میبرن یه دنیا ...

بله خب اینم هست

ولی درصد همچین روابطی فک نمیکنم خیلی بالا باشه

ولی در کل درست میگین👍

خب مگه نمیگین از همه بهم نزدیکتر بود؟ پس چه دلیلی داشت که بترسین از این که به خونوادش بگه؟ به این می ...

چون پدر مادرم نمیدونستن و فامیل نزدیک بودیم اگه ب خانپادش میگفت اونا هم خبردار میشدن