2777
2789

سلام بچه ها.لطفا بیاید کتاب هایی که میخونیمو اینجا معرفی کنیم و ی مقدار هم در مودش توضیح بدیم.

دوست دارم همیشگی بشه این تاپیک.

لطفا همراهی کنید.

کتاب خوندن باعث میشه لااقل فکرمون چند ساعتی یا نیم ساعتی آروم باشه.

چون من میرم داخل کتاب.جزئی از شخصیت های کتاب میشم.

مخصوصا برا قرن ۱۸-۱۹ باشه

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

تولد در توکیو 

راجب یه خانم ژاپنیه که  افسردگی میگیره و روند درمانشو تو کتاب تعریف میکنه و خیلیییی جالبه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

هردو‌در‌نهایت‌میمیرند

مغازه‌خودکشی

آب‌نبات‌هل‌دار

دختری‌در‌قطار

در‌جست‌و‌جوی‌آلاسکا

ما‌تمامش‌میکنیم

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولد در توکیو  راجب یه خانم ژاپنیه که  افسردگی میگیره و روند درمانشو تو کتاب تعریف میکنه ...

ممنون.

و‌من جدیدا چقد دلم میخواد کتاب هایی در مورد ژاپن و چین بخونم

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

مسافر سرزمین آفتاب 

اینم در مورد یه خانم ژاپنیه که با یه مرد ایرانی ازدواج میکنه و کلی اتفاقات جالب براش اتفاق میفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پنجشنبه فیروزه ای 

در مورد یه دختری که یه خواستگار خیلی خوب داره ولی خانوادش قبولش نمیکنند و از طرف دانشگاه راهی سفر مشهد میشه و این پسره هم تو کاروانشونه و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم اخرین کتابی که خوندم.یعنی تازه تموم کردم.

منو استادم نویسنده الیف شافاک.

قصه معمار باشی و شاگرداش زمان سلطان سلیمان.

هم داستانیه هم تاریخی

پنجشنبه فیروزه ای  در مورد یه دختری که یه خواستگار خیلی خوب داره ولی خانوادش قبولش نمیکنند و ا ...

چه خوب ایرانی معرفی میکنی عزیزم.

خیلی نمیشناسم.

یکی خوندم عقاب اونم قشنگه نوشته ناهید گلکار.

حتما کتابهاشو بخونید خیلی خوبه