2777
2789

در حسرت کوچکترین آرزوها هستم و موندم .خدا دقیقا کجای زندگی هست ؟چرا آرزوهام برعکس برآورده می‌کنه .من ب کی و با کی دردام،بگم از کی کمک بخام وقتی خدا اینجوری می‌کنه با آدم .

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

میگف خدایا یکم از شیطون یاد بگیر لامصب ی پیشنهاد هایی میده و عملی میکنه آدم نمیتونه رد کنه😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.