2777
2789
عنوان

ناخنک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7608 بازدید | 19 پست
ب کتفم 😍 شما هم کم نفرت نداشتن ازتون../: بارها دیدم که میگم..

ب چپم ک ب کتفت 

مهم نیس برام در واقع ب 🥚مم

هرچیم باشع قطعا بهتر از توییم ک بند و بساط دروغتو پهن کرده بودی وسط سایت گوگولی🤏🏻

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
ب خدا میتونم جوابت بدم خفه شی ولی خب حوصلش نی کارای مهم تری دارم🤭 از بحث کردن با یکی مثه یگانه که ع ...

ن توروخدا ن ک منم خیلی مشتاقم چرت و پرتای تورو بشنوم

بروعامو دیوونه 

دیگ دلم نمیخواد اسمتو تو اعلانام ببینم و ریپلای هم زدی ج ندادم بدون ارزششو نداشتی حتی ی نگا ب پی‌امتم بندازم پس زحمت نکش سسشعر تحویلم بدی😘

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@یکدانه_هسدم تاپیکت قفل کن بره ی جا دیه عقده هاشو خالی کنع

ب خدا میتونم جوابت بدم خفه شی ولی خب حوصلش نی کارای مهم تری دارم🤭 از بحث کردن با یکی مثه یگانه که ع ...

من ک بیخیال شدم فقط سپردم دست کارما 

توهم برو بمیر 

اون دهن کثیفتو ببند

هر حرفی دلت خاست ب من میتونی بزنی ولی گوه می‌خوری ب آنا چیزی بگی تو 

اشغال 

متنفرم ازت 

.C'est la vie