2777
2789
عنوان

ناخنک چشم

7593 بازدید | 19 پست

کسی تجربشو دارههه؟..

ک جراحی کرده باشه برای برداشتنش؟

میترسممم از عمل و جراحی و کوفت و زهرمار

و از اون طرف داره اذیتم میکنه..

تازه چند روزه متوجهش شدم

تجربه ای چیزی دارین ممنون میشم اگ ، در اختیارم قرار بدین🤍

.C'est la vie

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامی که توی مادران دادی رو خوندم(:

واقعا آدم عجیب و ترسناکی هستی فقط همین ...

جانی ادمی بود که مشکل داشت و واقعا رفتار شما ها زشت بود باهاش همتون ریختید سرش...و من بین خودم و جانی شباهتی نمیبینم ..

من رفتارم خیبلی خوب و به جا بود با ادمی مثله تو بهتر از این نمیشد ..مادران هم اکثرا با من مشکلی نداشتن به جز تو و چند تا آدم دیگه که متاسفانه پر از عقده بودید ..

معلومه خیلی سوختیا😁😆که انقدر ازم متنفری 😹😻برو هر جقدر خواستی پشتم عقده گشایی کن 🤕آفرین بدو برو

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ۹۹ بود تعلیق شد !😁
پیامی که توی مادران دادی رو خوندم(: واقعا آدم عجیب و ترسناکی هستی فقط همین ... جانی ادمی بود که مش ...

تخمم

ترسناک تر از تو و خانوادت ینی؟؟؟ 

آره مث خودت عقده ای و روانی بود

دهنتو ببند حوصله زرزرتاتو ندارم 

همه ازت متنفرن

عقده ای بدبخت

ت تاپیک منم دیگه پستی نزار اشغال 

.C'est la vie

تخمم ترسناک تر از تو و خانوادت ینی؟؟؟  آره مث خودت عقده ای و روانی بود دهنتو ببند حو ...

تعجب نکن از سقط بچت 😟🥺حتما خدا میدونسته چه مامانی میخواد داشته باشه گفته بزار به دنیا نیاد..

وقتی خانواده منو و مشکلاتم رو میاری وسط حق دارم که منم بهت بگم..

ب کتفمن😆

اشغال هفت جد و آبادته😘

دیه هم جوابت نمیدم ،فشار نقول🤒

تعجب نکن از سقط بچت 😟🥺حتما خدا میدونسته چه مامانی میخواد داشته باشه گفته بزار به دنیا نیاد.. وقتی ...

خدا ب دل سیاهت آرامش بده روانی!مشکل داری عزیزم حتما روانشناس و روان‌پزشک رو فراموش نکن 

امیدوارم هیچ زمانی هیچ مادری همچین بچع ای مث تورو نزاد

یا ب قول اون آهنگع تا دیگ ننه ای مث تورو نتونه بزاد😂

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
پیامی که توی مادران دادی رو خوندم(: واقعا آدم عجیب و ترسناکی هستی فقط همین ... جانی ادمی بود که مش ...

فعلا ک تو نشستی مث عقده ایا زرت زرت تاپیک می‌زنی ک مورد توجه قرار بگیری و عقده گشایی کنی عزیزم😂😂😂

مادران با تو مشکلی نداشت؟همع مشکل داشتن و نا راضی بودن از وجود تو ، توتا سایت جز چنتا دوستای اوسکل‌تر از خودت😂😂😂😂

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
تعجب نکن از سقط بچت 😟🥺حتما خدا میدونسته چه مامانی میخواد داشته باشه گفته بزار به دنیا نیاد.. وقتی ...

فعلا تویی ک داری فشار میقولی و پیگیری تو مادران🦦

فعلا ک تو نشستی مث عقده ایا زرت زرت تاپیک می‌زنی ک مورد توجه قرار بگیری و عقده گشایی کنی عزیزم😂😂😂 ...

ب کتفم 😍

شما هم کم نفرت نداشتن ازتون../:

بارها دیدم که میگم..

فعلا تویی ک داری فشار میقولی و پیگیری تو مادران🦦

ب خدا میتونم جوابت بدم خفه شی ولی خب حوصلش نی کارای مهم تری دارم🤭 از بحث کردن با یکی مثه یگانه که عقده بچشو سر مردم خالی میکنه/: