2777
2789
عنوان

دلم یه دوست صمیمی می خواد

313 بازدید | 33 پست

آدمای زیادی دور و برم هستند ولی خوب هیچ کدوم دوست صمیمی م نیستند دلم یکی رو می خواد که باهاش حرف بزنم که وقتی کار اشتباهی می کنم سرزنشم نکنه بتونم پیشش ذوق کنم الان پیش هر کسی که می شناسم ذوق کنم براش عجیبه امشب کلی خندیدم ولی بهم یکی گفت بهت نمی خورد بخندی بهم خیلی برخورد واقعا باید چیکار کنم من همیشه یه لبخند رو لبم هست ولی خنده از ته دل نمی تونم خیلی کم پیش بیاد 

الهی تنهایی خیلی سخته😕

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس تو ، من دوست صمیم باورش نمیشد من افسرده و ناراحت باشم حرفشو میزدم با یه پوزخند نگاه میکرد انگار الکی میگم 🥲🤧💔

I'm mysterious, but I am not bad natured like many     🙃💜 #INTJ
برعکس تو ، من دوست صمیم باورش نمیشد من افسرده و ناراحت باشم حرفشو میزدم با یه پوزخند نگاه میکرد انگا ...

اینم خوب نیس ولی خیلی خوبه که یکی رو داری که حداقل تو رو می شناسه کمی

کاش همه چی مثل فیلما بود دیدی رفیق های از خود گذشته دارند بازیگرا  

من حتی اینم نمی خوام دلم می خواد یکی باشه که حداقل توی حیاط دانشگاه پیشش بشینم و حرف بزنیم مثل بقیه

خیلی خیلی زیاد امروز کلی گریه کردم 

بیا بغلم دوستم🫂

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
اینم خوب نیس ولی خیلی خوبه که یکی رو داری که حداقل تو رو می شناسه کمی

اتفاقا الان که فکر میکنم منو اصلا نمیشناخت کنارش راحت نبودم افکار و احساساتمو بگم میدونستم برخوردش جالب نیس

و الان باهم نیستیم دیگه

I'm mysterious, but I am not bad natured like many     🙃💜 #INTJ