2777
2789

درس کن اخلاقتو

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
درس کن اخلاقتو

من منظورم اخلاق نبود 

آخه من ۵ تا جاری بزرگتر از خودم دارم 

اینا نمیدونم چیکار میکنن با این ک‌خواهر شوهر و نادر و پدر شوهرم واقعا میگن ک اذیتشون کردن ولی خیلی احترام میزارن 

من خیلی معمولی برخورد میکنن ولی من میدونم رفتارم بد نیست باهاشون 

همیشه من‌نفر اول میرم و آخرین نفر  در میرم خیلی پیششون هستم و کمک‌حالشو نمیدونم چرا خیلی معمولیه باهام رفتارشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منظورم اخلاق نبود  آخه من ۵ تا جاری بزرگتر از خودم دارم  اینا نمیدونم چیکار میکنن با ...

پس از خوبیته ک اهمیت نمیدن بهت

معمولا کسایی ک تر میزنن بیشتر تو چش و مورد توجه و علاقه بقیه قرار میگیرن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!