2777
2789
عنوان

برای شوهرااااتون چکارکردین که

1162 بازدید | 59 پست

توتولدش هم اسون بودهم خوشحال شد؟واینکه بغیرازروزتولدچجوری به شوهرتون ابرازعلاقه میکنین چ عملی چ کلامی که خیلی خوشحال میشه؟

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابراز علاقه نمی‌کنم اصلا  ولی اون می‌کنه  تولد هم معمولا فقط تبریک میگم یا کادوی ریز میگ ...

منم اهل ابرازعلاقه نیستم یه مدته فک میکنه دوسش ندارم میخام این فکرازکلش بیفته

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
منم اهل ابرازعلاقه نیستم یه مدته فک میکنه دوسش ندارم میخام این فکرازکلش بیفته

اگه دوسش نداشته باشی که میری این و بهش بفهمون

شما رو نمی‌گم خودم و میگم خیلی احساسی بودم ولی دیدم اون براش اهمیت نداره اونجوری که من خودم و به آب و آتیش میزدم برام نبود با خودم عهد بستم تغییر کنم که خودم لطمه نبینم و اینجوری هم شد هم سطح توقعش پایین اومد هم اینکه محبتش بیشتر شد

زیاد با کادو ذوق نمیکنه 

ولی ارایش کنم لباس خوشگل بپوشم ی ماساژ درست درمونم بدم براش بهترین کادوی دنیاس😂 بچم کم خرجه 

فقط ی بار بهم گفت تو چرا هیچوقت برام گل نمیخری😂

هیچ کار

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.